Hver dag i påsken har skjønnhetskjeden KICKS salg på forskjellige sminke- og hudpleiemerker. I dag får du 30 prosent på de prisvinnende produktene fra IT Cosmetics.

IT Cosmetics ble startet opp i 2008, og i 2013 lanserte de sin første foundation, CC Cream+. Den ble raskt en bestselger verden over, og er nå verdens mest kjøpte foundation med solfaktor.

Dette er en foundation som både har full dekkevne og inneholder fuktgivende ingredienser som hyaluronsyre, niacinamide og vitamin E.

Sjekk ut salget her!

Passer alle hudtyper

Foundationen tetter ikke porene slik som annen sminke har en tendens til å gjøre, den tilfører derimot huden næring og inneholder solfaktor 50. Foundationen passer til alle hudtyper, og kommer i 23 forskjellige nyanser. Den finnes også i versjonene Nude Glow for de som vil ha ekstra mye glød og Oil Free Matte for de som vil redusere fet hud.

Den bestselgende foundationen har fått strålende tilbakemeldinger fra kunder verden over.

På nettsidene til KICKS er det flere som skryter av foundationen. En kunde skriver:

«Elsker den! Gir masse fukt og dekk – kjøper den igjen og igjen.»

En annen skriver:

«Denne er bare helt nydelig til min sensitive og litt tørre hud. Den gir masse fukt og gir huden glød.»


Se alle produktene her.

Dekker over og gir næring til huden

IT Cosmetics har også mange andre fantastiske produkter som både gir næring og fuktighet samtidig som de reduserer synligheten av vanlige hudproblemer som akne og rødhet.

Vi kan blant annet nevne «Bye Bye Neutralizing Correcting Cream» som er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og «Bye Bye Under Eye Concealer» som dekker blå ringer, rødhet og kviser.

Hvis du vil prøve et av produktene til IT Cosmetics, så benytt deg av salget som kun er i dag, 31. mars.

Sjekk ut produktene her!