HBO Max er endelig kommet til Norge og Strim. Norge er et av de aller første europeiske landene som får fråtse fritt i nye HBO Max. Store deler av Europa må vente til 2022.

HBO Max har tatt over for dagens HBO Nordic, og gir deg et enda større underholdningsbibliotek med innhold fra markedsledende leverandører. Dette er en ny strømmetjeneste som inkluderer spennende innhold fra Warner Bros, HBO, DC og Cartoon Network, i tillegg til Max Originals og mye mer, samlet på ett sted for første gang.

HBO Max gir deg også krystallklar kvalitet på alle flater, om det er TV, Apple TV, Chromecast, nettbrett eller mobil – i hele EU/EØS.

Her kan du lese mer om HBO Max hos Strim

Norges mest komplette strømmetjeneste?

Strim, som ble lansert i 2018, gir deg strømmetjenester og TV-kanaler samlet på ett sted. Har du nett, så har du tilgang! Bli du en strimer, kan du få en enklere underholdningshverdag. Dette får du hos Strim:

  • Alt innhold fra HBO Max, Viaplay Film & Serier, TV 2 Play Film og serier, Nordisk Film+ og Paramount+
  • Tilgang til de største norske TV-kanalene
  • Se i app, på nett, med Chromecast, Android TV og Apple TV

Nå kan du prøve Strim gratis i 14 dager

Se serier og TV hvor du vil

Innholdet på Strim kan du se med app, på nett eller med Apple TV og Chromecast akkurat hvor det passer deg - hjemme i stua, på hytta, på T-banen på vei til jobben eller på stranden.

Strim passer ypperlig for deg som ikke bare vil se TV, men også vil ha tilgang til store film- og seriearkiv. Du får sett seriene alle snakker om og filmfavorittene dine fra ulike tiår. Du kan få med deg de beste underholdningsprogrammene på TV og holde deg oppdatert på nyheter.

Hvordan får HBO Max med Strim?

Har du allerede HBO Max inkludert i abonnementet ditt med Strim, trenger du ikke gjøre noe som helst. Du vil automatisk få tilgang til HBO Max ved lansering.

Om du har TV-abonnementet Strim Litt, kan du enkelt oppgradere til et annet abonnement via Min side. Er du ikke abonnent, kan du prøve Strim kostnadsfritt i 14 dager.

Nå kan du prøve Strim gratis i 14 dager