For to år siden skapte Scarlett Johansson overskrifter da hun gikk inn på en Joker på Sæbø. Deler av «Black Widow»-filmen fra Marvel Studios er nemlig spilt inn i Sunnmøre og Trollstigen. Filmen har også handling fra Norge.

Nå er endelig er filmen tilgjengelig på Disney +. Dette er en av de fantastiske nyhetene på strømmetjenesten denne uken.

På Disney + kan du se Black Widow, og haugevis av serier og filmer fra nettopp Disney, men også Pixar, Marvel, National Geographic og du får full tilgang til Star Wars.

Her kan du få ditt eget abonnement.

Filmen med Johansson hadde kinopremiere i sommer, men med tanke på tiden vi har vært gjennom, var det ikke alle som kom seg til kinosalen til rett tid.

Men nå kan du altså få med deg storfilmen og Natasha Romanoff hjemme i egen stue. En spennende actionfim med mye humor. Ikke overraskende er det sammenlignet med tradisjonsrike James Bond-filmer.

Her får du tilgang til Disney +

Avengers farligste spion

– Det er en god grunn til at Natasha Romanoff er i Norge, uttalte medprodusent Brian Chapek da ryktene om at Hollywood-skuespilleren befant seg blant norske fjorder og fjell.

– Secretary Ross jakter Natasha for å ha brutt Sokovia -avtalen. Hun kommer seg til Norge der hun driver mye selvransaking. Hun er på rømmen, men det er bare starten på problemene hennes.

Black Widow er Avengers farligste spion noensinne, men møter i filmen noen særdeles nær seg selv som kan utfordre den rollen. Her er det action fra start til slutt, mye spenning og en historie som naturlig er en del av Avengers-filmene uten at du må ha sett alle tidligere.

Her får du tilgang til Disney +

Handlingen i «Black Widow» er lagt før «Avengers: Infinity War», rett etter «Captain America: Civil War».