Det er tøff kamp om strømkundene i Norge, og i blant dukker det opp usedvanlig gode tilbud: Agva Kraft har akkurat lansert en fastprisavtale der kundene får gratis strøm i to måneder.

Ja, du leste riktig. Hvis du slår til på tilbudet i dag, vil du kun betale for nettleien frem til mars. Strømforbruket koster deg 0 kroner i to måneder.

Les mer om gratisavtalen og bytt enkelt til Agva Kraft her

Ingen bindingstid etter gratisperioden

Du som kunde er ikke bundet til avtalen, men Agva Kraft er forpliktet til å levere til avtalt pris uansett hvor høyt innkjøpsprisen går i avtaleperioden. Etter avtaleperioden fortsetter du på standardproduktet Agva Kraft Spot til du eventuelt sier opp avtalen.

- Dette er en fin måte å teste en ny leverandør på samtidig som du altså får gratis strøm. Ved å gi et slikt tilbud håper vi å få vist oss frem til mange nye kunder. Er du fornøyd, håper vi at du blir med videre, men det er ingen bindingstid, forteller markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Her kan du bestille Agva Krafts gratisavtale

Høy score på Trustpilot

Agva Kraft har fokus på miljøet og kjøper kun inn strøm fra 100 % fornybare kilder. Agva har fått 4000 anmeldelser på Trustpilot og scorer fire og en halv stjerne av fem mulige. Det er høyt til å være strømbransjen.

- Vi er stolte over de gode tilbakemeldingene vi får, og tar stor lærdom av det vi får av kritiske tilbakemeldinger. Trustpilot er en stor, uavhengig aktør, så vi setter stor lit til de tusenvis av anmeldelsene vi får derfra.

Les mer om gratisavtalen og bytt enkelt til Agva Kraft her