Nordmenn elsker gode TV-serier og spennende filmer, og mange av oss er betalende kunder hos flere ulike strømmetjenester.

Hos Strim.no, som er den første norske tjenesten med et komplett TV-tilbud som er 100 prosent internettbasert, får du tilgang til en rekke TV-kanaler og flere av de mest populære strømmetjenestene.

Prøv Strim.no uten kostnad i 30 dager - kampanjen gjelder ut juli (ordinær prøvetid er 14 dager)

Som kunde hos Strim får du sett alt av innhold hos HBO Nordic, strømmegiganten som er kjent for kassasuksesser som Game of Thrones, The Handmaid’s Tale, Vikings, Westworld, His Dark Materials og Big Little Lies.

Du kan også se Viaplay Film & Series, alle filmklassikerne hos Paramount+ og en rekke norske og utenlandske TV-kanaler.

Kostnadsfri prøveperiode og ingen bindingstid
Hvis du har lyst til å teste tjenesten før du bestemmer deg for om du vil bli abonnement, kan du få tilgang på alt innholdet kostnadsfritt i 30 dager. Det er ingen bindingstid hos Strim, så du kan avslutte når det måtte passe deg.

Les mer og prøv gratis her

Se serier og TV hvor du vil

Innholdet på Strim kan du se med app, på nett eller med Apple TV og Chromecast akkurat hvor det passer deg; hjemme i stua, på hytta, på T-banen på vei til jobben eller på stranden.

Strim passer ypperlig for deg som ikke bare vil se TV, men også vil ha tilgang til store film- og seriearkiv. Du får sett seriene alle snakker og filmfavorittene dine fra ulike tiår. Få med deg de beste underholdningsprogrammene på TV og hold deg oppdatert på nyheter.