Er du lei av stengte treningssentre og kjedelig hjemmetrening alene? Da bør du sjekke ut Naardic, Norges største og beste online treningsstudio.

Som medlem av Naardic kan du trene med flere av Norges mest kjente treningseksperter innen en rekke kategorier – alt fra kondisjon, styrke, løpetrening og kampsport til yoga, dans, vektkontroll, pluss 60 og mye annet.

Naardic tilbyr også korte økter, såkalt pausegym, som er blitt svært populært både på hjemmekontoret og på arbeidsplasser som fortsatt har åpne lokaler.

Fra 3 til 30 trenere på rekordtid

Treningskjendis og Naardic-gründer Yngvar Andersen er en av de mange dyktige og inspirerende instruktørene du kan trene med online.

- Vi lanserte Naardic med tre personlig trenere i august 2020. Interessen for interaktiv trening har vært overveldende; på et drøyt halvår har vi fått flere tusen medlemmer. Vi har økt til 30 trenere, og flere spennende instruktører er på vei inn, forteller Andersen entusiastisk.

Prøv Naardic gratis i 14 dager

- Mange medlemmer trener mer enn før

Alle treningene er direkte og interaktive, noe som innebærer at du ser treneren, og treneren ser deg. Treningsprogrammet er stort og variert, og du finner garantert timer som passer dine treningsmål og ditt nivå.

- På fysiske treningssentre bruker du mye tid på reising og forberedelser. Med Naardic er det bare å logge på, og mange medlemmer melder tilbake at de trener mye mer enn de hadde ventet. Det er svært hyggelig når medlemmer forteller at de manglet motivasjon og var elendig forfatning i september, og at de nå trener fem ganger i uka og er i sitt livs form, fortsetter treningsguruen.

Les mer om Naardic og prøv gratis her

Les også: Dette utstyret trenger du til hjemmetreningen

Få treneren direkte på skjermen eller øret

De interaktive timene sendes direkte, og på skjermen gir treneren oppmuntrende og personlige tilbakemeldinger og sekunderinger til medlemmene. Selv om man er anonym på treningene, kan man se at de andre deltakerne beveger seg.

- Det er inspirerende å se at de andre jobber. Da kan jo ikke du gi deg eller sluntre unna, og du får maks ut av hver time. Du kan koble deg opp på TV-en, nettbrettet eller telefonen, og enkelte tar timen utendørs eller på det lokale treningssenteret. Da har de for eksempel løpetreneren eller Olaf Tufte på øret under løpeturen eller roøkten, fortsetter Andersen.

Gratis prøveperiode i 14 dager

Du kan prøve Naardic helt gratis i 14 dager. Hvis det skulle vise seg at konseptet ikke er noe for deg, er det bare å avslutte innen prøveperioden er omme – så slipper du å betale en eneste krone.

Dersom du tegner et årsabonnement, får du med en utstyrspakke til hjemmetrening til en verdi av 2000 kroner. Denne får du tilsendt så fort prøveperioden er over.

Les mer om prøveperioden og utstyrspakken

Her forklarer Annema Refsnes hvordan Naardic fungerer:

Hva med å prøve noe helt nytt innen trening?

Ifølge Andersen opplever mange av medlemmene at terskelen for å prøve nye treningsformer er langt lavere med Naardic enn de er vant med fra andre treningskonsepter.

- Mange av medlemmene har fått stor glede av treningstimer de aldri trodde kunne være noe for dem. Hvis du synes det er skummelt å prøve yoga eller dansetimer fordi du er stokk stiv eller er like elendig på dansegulvet som meg, er det bare å skru av kameraet ditt eller dempe belysningen i rommet på den første timen. Så kan du heller delta mer interaktivt når du er komfortabel med settingen, avslutter Andersen.

Les mer om Naardic og prøv gratis her

Stjernelag av trenere

Med Naardic kan du trene med hele 30 personlig trenere. Innen kampsport og styrke finner man kjente utøvere som Mohsen «The Professor» Bahari, Amiram Eini, Simeon Thoresen, og Aristo Manzouri. Blant de kvinnelige trenerne er det navn som Mariann Deila, Cathrine Wilhelmsen og Silje Thorstensen.

Her er noen av de mest kjente PT-ene du kan trene online med:

Yngvar Andersen

Yngvar Andersen har 20 års erfaring som trener og er Norges mest kjente treningsprofil. Han gir deg effektive og morsomme sirkeløkter som på kort tid gjør deg både sterkere og raskere.

Hos Yngvar er aldri en time helt lik den forrige, men han tilpasser øvelsene slik at alle kan være med uansett form. Yngvar er kjent, om ikke beryktet, for å alltid få en til å yte det siste lille ekstra, slik at du får maks igjen for økta.

Se introduksjonsviodeo med Andersen:

Olaf Tufte

Olaf Tufte er kjent som en levende legende innenfor roing med dobbelt olympisk gull, og to tiår med pallplasseringer innenfor idretten. Han fremstår som en av verdens høyest meritterte utøvere uavhengig av idrett, og er blant annet kåret til «The number one male rower» av World Rowing Magazine, og har mottatt utøverens pris ved idrettsgallaen. På rotreningene hans har du mulighet til å få kjørt deg skikkelig.

Annema Refsnes

Annema Refsnes har jobbet som personlig trener de siste ti årene. Hun har spesialisert seg på effektive timer der hele kroppen jobber med alt fra styrke, balanse, og kondisjon til koordinasjon, kroppsbeherskelse og pust. Alle timene har øvelser på forskjellige nivåer, slik at man kan være med uansett hvilken form man er i.

Se introduksjonsvideo med Refsnes:

Ole Petter Hjelle

Ole Petter «Treningslegen» Hjelle er legen som ble kjent for å ta pasientene med på trening i stedet for å skrive ut medisiner. Ole Petter vil hovedsakelig holde løpetimer for de som er godt trent og vant med løping ute eller på mølle. I fritiden er Ole Petter lege, hjerneforsker, forfatter og tidligere norgesmester i maraton, for å nevne noe. Persen hans på maraton? Småpene 2.20.03.

Francesca Golfetto

Francesca Golfetto har en lang bakgrunn som profesjonell ballettdanser, blant annet i London og Oslo, men en skade gjorde at hun fikk øynene opp for de fysiske og psykiske fordelene med yoga. Italienerens yogatimer er blant de aller mest populære på Naardic.

Se introduksjonsvideo med Golfetto:

Les mer om Naardic og prøv gratis her