Nintendo Switch er spillkonsollen til tradisjonsrike Nintendo. Selskapet ble startet for 130 år siden som en utgiver av spillkort, men er nå mest kjent for elektroniske spill.

Selskapet som har gitt ut Super Nintendo, Game Boy, Nintendo DS er her nå med den virkelig gode Nintendo Switch. Konsollen er helt genial i og med at den både kan kobles til en TV, samt bæres med seg for spilling i sofa, bil, fly eller seng.

Utsolgt i sommer - tilbake på lager nå

Den nye versjonen har betydelig bedre batterikapasitet enn versjonen fra 2017. Koronasituasjonen har ført til en så ekstrem etterspørsel etter spillkonsollen at den har vært utsolgt i norske butikker i lang tid koronasituasjonen.

Nå er Nintendo Switch endelig tilgjengelig igjen i denne nettbutikken.

Selve brukergrensesnittet, altså hvor enkel den er å bruke, gjør at små barn og store barn (voksne) kan bruke den like enkelt. Den krever ingen installering eller annet enn å lade den opp for bruk i en enkel lader som den settes nede i.

Det selvfølgelig største argumentet for Nintendo er likevel at selskapet har sine eksklusive spillfigurer som er elsket av så mange: Super Mario og Pokémon (i tillegg til Zelda og mange andre!). Nye spill med alle de kjente figurene kommer hele tiden.

Her får du tak i Nintendo Switch