Vårrengjøring, hyttekos, fest, reise, grill og dekkskifte er ord som ofte veksles med ord som påskekylling, appelsin og kvikk lunsj. Her er 10 bud som kjennetegner norsk påske.

1. Du skal holde utepilsen hellig

Påsken markerer ofte starten på årets første utepils. Denne flaskeholderen er en god venn i påsken når solen ber deg på en kald pils.

Flaskeholderen med flakseåpner på siden finner du her

2. Du må skifte dekk på bilen

Solen titter frem og snøen smelter. Verkstedene er ofte fullbooket og det kan være like greit å skifte dekk selv. Her finner du det du trenger til jobben.

Her finner du jekk til bilen

Denne drillen er den perfekte partneren til jobben

3. Du skal bytte til sommerdyne

Påsken byr på varmere temperaturer og hvis du ikke har funnet frem sommerdynen enda er det på tide å vurdere om du vil ligge og svette fremover.

Denne myke dynen er luftig og sval om sommeren

4. Det er på tide med en vårrengjøring

Snøen smelter og igjen ligger skitt og bøss fra vinteren. Denne høytrykkspyleren gjør jobben enkel, enten det er å spyle terrassen, gårdsplassen, veggen eller bilen.

Denne testvinnende høytrykkspyleren kan du spare 2000 kr på nå

5. Alt kan grilles

Grillsesongen begynner for fullt allerede i påsken og da trenger man naturligvis en grill.

Denne kulegrillen fra Weber passer perfekt på hytta.

Skal du ut på tur kan dette bærbare ildstedet sørge for fast bålplass.

6. Ut på tur, aldri sur

Uansett hvor optimistiske vi er så kan påsken by på både vær og vind. Da er det lurt å være forberedt. Helly Hansen er årets leverandør av ytterplagg til "71 grader nord - team" og har svært fleksible plagg.

Finn bestselgerne fra Helly Hansen her

7. Smør deg bort

Etter et par år med reiserestriksjoner og Norgesferie er det ikke rart mange av oss reiser til varmere strøk i påskeferien og frem mot sommeren. Uansett om du er hjemme eller i utlandet i påsken bør du ha med deg solkrem.

Denne har høy faktor og er ikke klissete

PS: Ikke glem skismøring. Det finner du her.

8. Det er aldri for tidlig å bade

Enten om det er i jacuzzi eller i havet er det kjekt å få på plass svømmeutstyret i løpet av påsken - det er uansett ikke lenge til sommeren.

Lacoste badeshorts til herre

Stilig Billabong badedrakt til kvinne

9. Du skal spille brettspill

Det finnes ingen bedre unnskyldning enn påsken til å dekke bordet med snacksboller og sette i gang en herlig kunnskapstest. Nå får du hele 220 kr avslag på Geni hos Ark.

Skaff spillet på tilbud her

10. Det skal ikke være stille

Ikke glem den viktigste stemningssetteren. En god høyttaler er en viktig driver for en avslappende påskeferie. Sett standarden høyt med lyd fra Sonos - passer perfekt som høyttaler på hytta, og på stranda om sommeren.

Skaff den hos Hi-Fi Klubben her.