Rett rundt påsketider satte vi sammen en pakke med grillprodukter fra det norske merket Wild Fire som vi solgte i vår nettbutikk. Det ble suksess, og kun noen veldig få pakker av den ene av de to pakkene vi lagde er igjen (du finner restlageret her).

I samarbeid med merket har vi nå laget en ny pakke, med våre to favoritter fra de tidligere pakkene samt en ny krydderblanding anbefalt av Wild Fire - og det eneste vi mente den forrige pakken manglet: En skikkelig hot sauce.

Her kan du kjøpe våre grillfavoritter

Innholdet i pakken denne gangen er som følger:

American Pale Ale BBQ-saus

Dette er rett og slett en av de beste barbecuesausene vi har smakt, og da vi testet sausen på et testpanel ble den nesten tømt med en gang. Den er helt innertier, og klart anbefalt.

Honey Chipotle salatdressing

En dressing som får til og med salathateren til å elske salat. Var med forrige gang, og det er en god grunn til at vi drar den med oss igjen.

Cajun Habanero hotsauce

Vi tok altså ut litt kreolsk krydder, og inn med en cajun-hotsauce så smakene får du fortsatt. Herlig sterk og god!

Spice blends of Americas

En krydderblanding som har det beste fra over sjøen der borte. På tide med en skikkelig oppdagelsesferd i deilige smaker!

Kjøp det du trenger til grillfesten her

Så, hvis du som oss elsker å grille så bør du forte deg. Sist ble pakkene utsolgt på rekordtid, og flere av oss som jobber her i Nettavisen rakk ikke å kjøpe selv!

Her får du tak i grillfavorittene