Høsten er rett rundt hjørnet, og det er på høy tid å skaffe seg nye løpesko for høstens treningssesong. Vi har sjekket ut de siste nyhetene fra ulike leverandører (oppdatert 17. august 2020).

Aktuelle butikker for løpesko:
Anton Sport (stort utvalg av Nike og Hoka)
Nike (offisiell butikk)
Adidas (offisiell butikk)
Reebok (offisiell butikk)
Get Inspired (løpesko til dame)
Milrab (terrengsko)
X-Life (Adidas, Reebok, Under Armour, Puma, Arkk Copenhagen)
Sportsdeal (Asics, Hoka, Asics, On Cloud)
Sjekk best pris på løpesko!

Nike

Nike React Run Flyknit

Den nye mengdeskoen fra Nike har ifølge Anton Sport flydd ut av butikkene etter lanseringen i januar 2020. React Run Flyknit er designet for å redusere skader og holde deg i gang. Detaljer som mer skum og forbedret overdel gir en sikker og dempet følelse. Stor satsing fra Nike! Sjekk ut damemodellen her, og herremodellen her. Finn best pris her!

Nike Pegasus Trail 2

Nike Pegasus Trail 2 er en slitesterk og responsiv sko for løpere, terrengatleter og friluftsentusiaster. Den er allsidig nok til den daglige løpeturen og har en ideell passform med myk demping og kraftig grep. Her kan du lese mer om herremodellen og damemodellen! Finn best pris.

Nike React Vision

Nike React Vision-skoen er skapt for å gi deg komforten du alltid har drømt om. Nike React-skummet og den supermyke pløsen gir utrolig god demping. Dette er en sko med et unikt utseende. Les mer om løpeskoene her! Finn best pris.

Nike Zoom Rival Fly 2 Hakone

Denne skoen har en futuristisk stil med demping i forfoten som gir deg responsiv fremdrift. Flex-riller på undersiden gjør at foten løftes fra bakken på en optimal måte, og myk skum demper steget. Du finner damemodellen her.

PS: Fartfenomenet Nike ZoomX Vaporfly Next%, som har vært vurdert forbudt i konkurranser, er for tiden utsolgt hos Nikes offisielle nettbutikk. Men den forrige modellen, Vaporfly 4% Flyknit er mulig å oppdrive.

Hoka OneOne

Hoka Challenger ATR 5 med Gore Tex

Trailversjonen av Clifton 5 har fått en s uperlett og pustende GORE TEX-membran som gjør at du holder deg tørr på beina. Vekten er lavere, og både passformen og ventileringen er blitt forbedret. En allsidig løpesko som takler både asfalt, grus og sti. Les mer om Hoka Challenger ATR 5 her! Finn best pris.

Hoka Elevon 2

En unik kombinasjon av lett vekt, maksimal demping og spenst. Fullblods mengdetreningssko som med sin stabile såle og overdel vil gi deg en trygg og skånsom opplevelse. Les mer om Hoka Elevon 2 her. Finn best pris.

Hoka Arahi 4 Wide

Stabilitetssko for overpronasjon med lav vekt og god støtte. Denne utgaven er bredere enn forgjengeren, noe som gir ekstra støtte og stabilitet. Hoka kaller dette Dynamic Stability og mener at dette er fremtidens stabilitetssko. Les mer om Hoka Arahi Wide her! Finn best pris.

Hoka CarbonX

Denne klasseskoen har en den unike kombinasjonen lav vekt, god støtdemping og optimal respons. Det gjør Carbon X like god på raske som rolige treningsturer. Vær obs på at sålen blir slitt av grus og spisse steiner. Les mer om Hoka Carbon X her! Finn best pris.

Adidas

Adidas SL20

Denne nyheten er en rask sko som er designet for å passe alle løpere uansett nivå og mål. Overdelen i mesh er pustende og støttende, og dempingen i mellomsålen er lett og responsiv. Dette er ikke en mengdetreningssko, men passer best på raske økter. Les mer om Adidas SL20 her! Finn best pris.

Adidas Ultraboost 20

Den siste utgaven av bestselgeren har fått en mer stabil og elastisk overdel, noe som gjør den enda mer komfortabel. Den banebrytende hælkappen fra Ultraboost 19 er blitt ytterligere utviklet. Les mer om Adidas Ultraboost 20 her! Finn best pris.

Asics

Asics Gel-Cumulus 22

En super løpesko fra Asics i superfin farge. Overdel i mesh kombinert med sømløs 3D-konstruksjon gir god støtte og komfort til foten. Flytefoam®-teknologi i midtsålen er mykere enn tidligere Cumulus-modeller som gir ekstra komfort under løpeturen. Les mer om Asics-skoen her. Finn best pris.

Asics Gel-Nimbus 22

Denne ikoniske Asics-modellen er en favoritt blant mange kvinner. 22-utgaven leverer myk demping og et responsivt skritt, og har en mykere Gel-teknologi i hælen for å gi super støtdemping. Dette reduserer belastningen på føttene, samtidig som den avanserte teknologien i mellomsålen gir god komfort. Les mer om Asics Gel-Nimbus 22 her! Finn best pris.

Reebok

Reebok Floatride Panthea

Dette er siste modellen i den prisbelønte Floatride-serien. Skoen er lett og responsiv, men samtidig stabil nok til å kunne fungere som en mengdesko du har glede av mil etter mil. Sjekk ut damemodellen her, og herremodellen her. Finn best pris.

NewBalance

New Balance Fuel Cell Ecco Lucent

Denne løpeskoen er perfekt til både asfalt og tredemølle. Skoene gir super yteevne, de er slitesterke med en strikket overdel for maksimal komfort. Rett og slett en super løpevenn. Les mer om New Balance-skoene her.

New Balance Trail Hierro V5

Den helt nye trailskoen fra New Balance passer like godt til en tur på fjellet som til en løpetur i terrenget. Den kommer med en pustende og forsterket mesh-overdel, og dempingen er basert på en ny teknologi. Gummisålen har knallbra grep, og føttene holdes tørre med det såkalte Toe Protect-materialet. Finn best pris.

Saucony

Saucony Guide 13

Dette er et meget godt valg for løpere som trenger en lett sko med støtte for overpronasjon. For Guide 13 har Saucony valgt en ny løsning der pronasjonshælen er blitt vraket til fordel for en kile som er flyttet lenger ned i sålen. Sjekk best pris på Saucony Guide 13 her!

Aktuelle butikker for løpesko:
Anton Sport (stort utvalg av Nike og Hoka)
Nike (offisiell butikk)
Adidas (offisiell butikk)
Reebok (offisiell butikk)
Get Inspired (løpesko til dame)
Milrab (terrengsko)
X-Life (Adidas, Reebok, Under Armour, Puma, Arkk Copenhagen)
Sportsdeal (Asics, Hoka, Asics, On Cloud)
Sjekk best pris på løpesko!