Det fransk-italienske merket er kjent for klær av meget god kvalitet som egner seg til norske værforhold. Moncler assosieres med gode dunjakker, og både kvinner og menn faller for det kule designet med en røff vri.

Er du glad i det luksuriøse merket, kan du titte på nyhetene som har ankommet butikkene. Slik vil Moncler at du skal kle deg denne vinteren og våren:

Selv om det er noen få vintermåneder igjen, er det lov å drømme seg bort til litt varmere vær. Lauros Hooded jakke passer best til høst og vår, men er du litt varm av deg, kan du fint slenge på deg denne en mild vinterdag. Jakken er fylt med dun og fjær.

Lauros Hooded jakke til herre finner du her

En stilig zip-genser til herre, laget av bomull. Denne er et uformelt tilskudd til resten av antrekket ditt.

Du finner den her

Selv om mange sverger til vintersko i januar, er det lov å ta på seg et par sneakers, hvis været tillater det. Eller trenger du kanskje et par nye, stilige på jobb? Denne modellen har en kraftig og tidsriktig såle, samt detaljer i skinn og gummi på oversiden.

Sneakers fra Moncler finner du her

En god og varm vest er populært om dagen, og denne fra Moncler er intet unntak. Dunvesten er fylt med dun og fjær, som holder deg god og varm. Denne finnes også i blå.

Albyt vest fra Moncler finner du her


På utkikk etter en ny lommebok? Dette er en litt mindre en fra Moncler. Kommer med avtagbar nakkerem.

Denne lommeboken kan du titte på her

Vi kan aldri få nok av hvite t-skjorter. Denne er laget i bomull og er prydet med brodert logo, samt en lomme på brystet.

T-skjorten finner du her

Kortermet piké, i bomull. Denne finnes i 5 ulike farger, og har varemerkets karakteristiske striper nederst på ermene og på kragen.

Contrast Rib Polo finner du her

Stilig, og pen dunjakke som passer ulike anledninger. Den er fylt med dun og fjær, og fåes også i sort.

Alfit jakke finner du her

Cap er kjekt å ha året rundt, og denne er stilren.

Baseball cap fra Moncler finner du her

Alle bør eie en kosebukse, mener vi. Vi tør å påstå at denne kan brukes utendørs også. Dette er en noe mer dresset variant av den klassiske joggebuksen, den er sporty og har de karakteristiske stripene som detaljer.

Du finner den her

Dette er en sweatshirt du kan bruke til mye - du ser bra ut uansett. Den er prydet med en gummiert logo på brystet.

Ta en titt på den her

Liker du helsorte sneakers, er disse et must for deg. Skoen har en overside i vannavvisende nylon, fleksibel EVA-mellomsåle samt Vibram® slitesåle for ekstra godt grep.

Sneakers fra Moncler finner du her