Et nytt år kommer ganske ofte med ønsker om å forbedre helse, livstid, vaner - ja, rett og slett ønsker vi å bli en ny og bedre versjon av oss selv.


Derfor ønsker vi å bidra til at dette blir året der du faktisk gjennomfører alle målene du har satt deg. Kodeordet er realistiske mål. Klarer man å være litt aktiv hver dag, og i tillegg legge om noen av spisevanene sine, så kommer man langt på ett år. Her er våre 10 forslag til hvordan du skal komme i gang:


1. Føl deg bra i det du har på deg

Invester i treningsklær du føler deg komfortabel i. Noen foretrekker at klærne sitter løst mens andre liker at de sitter tett mot kroppen. Det viktigste er at du føler deg vel i det du har på deg når du skal trene. Har du en god følelse før du starter, er det mer sannsynlig at du får lyst til å fortsette. Her vil du finne noe til en hver smak.

2. Få i deg nok proteiner

Proteinpulver kan være lurt om du har noen nye treningsmål du vil oppnå. Enten du har planer om å bygge muskler eller gå ned i vekt, så kan proteinpulver være ideelt tilskudd til deg. Denne for du kjøpt her

Dersom du ikke er så glad i å drikke proteinshake, kan du erstatte frokosten med proteinpannekaker som faktisk smaker godt. Kos deg ekstra med hasselnøttpålegget som følger med. De får du kjøpt her

3. Du er ikke sulten, du er tørst

Hver gang du føler at du blir sigen og får lyst på en snack, vil du gjøre lurt i drikke et glass vann i stedet. Ofte er man ikke sulten, men dehydrert. Gå til innkjøp av en stor vannflaske slik at du har oversikt over hvor mye væske du har fått i deg i løpet av dagen.

4. Beveg deg litt hver dag

Når kostholdet ditt er på plass kan du supplere med trening. Du trenger ikke å måtte dra på gymmen 2 ganger om dagen for å komme i god form. En 30 minutters gåtur hver dag er bedre enn ingen gåtur. Har du en stillesittende hverdag, kan du skaffe deg denne sammenbrettbare gå-mølla som du kan ha enten på jobb eller hjemme.

5. Stuegulvet er like bra som gymstudio

Man må ikke ha et medlemskap på treningsstudio for å kunne trene. Dette kan man fint gjøre hjemmefra enten med egen kroppsvekt eller med enkle manualer eller treningsstrikker.


6. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær

Alt for mange skylder på eksterne faktorer for hvorfor de ikke gjennomfører treningsplanene sine. Dropper du aktivitet fordi du ikke vil ut i kulda eller regnet må du nok heller gå til innkjøp av varmere klær som er ment for all slags vær.

7. Musikk gjør alt bedre

Med mindre du er spesielt glad i fuglekvitter, lyden av trafikk, eller folk som grynter og puster tungt, så anbefaler vi at du går til innkjøp av noen skikkelig gode øretelefoner. Musikk er for de fleste et must når de trener, uansett om det er en gåtur eller på treningsstudio. Lag en liste over sanger som motiverer og inspirerer deg og nyt økta.

7. Skaff deg treningsklokke

Det er mye letter å holde oversikt over aktivitetsnivå, søvn og kalorier med treningsklokke som klarer å registrere disse tingene. Dette er ikke noe man trenger å henge seg opp i for mye, men er målet ditt å gå ned i vekt er det greit å holde styr på hvor mye kalorier du har brent i løpet av dagen. Dersom målet ditt er å være med aktiv, kan det hjelpe å vite hvor mange skritt man har tatt. Dette kan være ganske motiverende til å holde ved de gode vanene man danner seg. Sjekk utvalget her


9. Restitusjon er viktig

Vis kroppen at du setter pris på den ved å massere musklene. Vi anbefaler denne massasjepistolen fra vivagun som gjør underverker for kroppen.

10. Få nok søvn

For at kroppen skal kunne fungere slik den skal, er det viktig at vi lar den få nok søvn. Oppgrader søvnkvaliteten din og sov ekstra godt med en stor U-formet pute! Zenkuru kroppspute har en kurvet innside som gir støtte til nakke, rygg, mage og ben.