Begynner du å bli lei av de få datingtjenestene som «alle» andre også bruker? Da kan vi glede deg med at det finnes langt flere datingsider enn du kanskje tror.

Uansett om det er kjæreste, vennskap eller en uforpliktende flørt du er ute etter, finnes det garantert en datingside som passer for deg.

Vi har saumfart nettet og funnet 15 datingtjenester for enhver smak. Helt nederst på listen har vi også inkludert noen som er laget for «causal» og erotisk dating.

Match.com - for seriøs dating

Denne tjenesten har du kanskje prøvd for en god del år siden eller avskrevet som litt kjedelig. Vel, Match.com er en av de aller eldste og mest seriøse datingtjenestene du kan besøke, men samtidig har den en veldig stor medlemsbase, og et unikt coahingprogram som gjør det lettere å finne en passende date.

Les mer og opprett profil gratis her.

Singles 50 – for eldre som er på jakt etter kjærligheten

De fleste datingtjenestene er myntet på et yngre publikum, og det kan derfor være vanskelig å finne dater på din egen alder hvis du har bikket 50 år. Singles50 kan derfor være et spennende valg for eldre single.

Les mer og opprett profil her.

Elitesingles – for høyt utdannede

Elitesingles skal være et sted der folk med god utdanning og jobb kan møtes for en flørt eller et seriøst forhold.

Les mer og opprett profil her.

Nextlove – for skilte og aleneforeldre

Hvis du er skilt eller aleneforelder og sliter med å sette av tid til å date på byen, er Nextlove en tjeneste du absolutt bør sjekke ut. Her treffer du personer fra Norge og andre land som er i samme livssituasjon som deg. Du kan opprette profil og prøve ut siden helt gratis og anonymt.

Ettersom Nextlove er laget for en spesiell målgruppe, er det ikke like mange medlemmer som hos de aller største datingtjenestene. Til gjengjeld møter du seriøse mennesker som er på jakt etter en venn eller ny kjæreste.

Les mer og meld deg inn gratis her.

Perfect Dating – treff mennesker fra hele verden

Hvorfor begrense seg til Norge? På Perfect Dating finner du damer og menn fra alle verdensdeler som er på jakt etter vennskap, en flørt eller et seriøst forhold. Kanskje du en lovende date som du kan besøke i utlandet når koronaperioden er over?

Les mer og opprett profil her.

Elite Meets Beauty– dating for millionærer

Elite meets beauty er ment å være en matchmakertjeneste for elitedatere i Norden – altså rike, vellykkede og attraktive personer.

Les mer og opprett profil gratis her

iDates – finn en ny date

På denne tjenesten kan du finne dater i ditt område i alderen 18 til 50 år.

Les mer og opprett gratis profil her.

Academic Singles – hjelper deg å finne riktige matcher

Academic Singles hevder å ha en nyskapende app, vitenskapelige personlighetstester, partnersøkgaranti og seriøse partnerforslag som passer perfekt med personligheten din.
Les mer og meld deg inn gratis her.

C-Date – verdens største side for «causal dating»?

C-Date hevder å ha over 36 millioner medlemmer verden over, og er i så fall trolig den største tjenesten for såkalt «causal dating». Her kan du treffe andre som er på jakt etter en uforpliktende og lidenskapelig flørt.

Les mer om tjenesten og opprett profil her.

Victoria Milan – hvis du ønsker et sidesprang

VictoriaMilan.no er en datingside for gifte og samboende som er ute etter en hemmelig, uforpliktende og diskré affære. Skal ha flere millioner ekte profiler i Europa.

Les mer og opprett profil her

Qupid – finn lokale dater

På Qupid kan du flørte og date på en diskré måte.

Meld deg inn gratis her.

Snapdate.no - for hete flørter

Snapdate.no er laget for menn og kvinner som leter etter en flørt eller en spennende kontakt. Registrering og sending av vink er gratis.

Les mer og meld deg inn her.

Lov.net – dating for frisinnede

Nei, dette har ingenting med Lovdata å gjøre. På Lov.net treffer du både mennesker som er på jakt etter en kjapp flørt og personer som ønsker langvarige forhold.

Les mer og opprett profil her.