Påskeegget fra danske Summerbird har vært en stor hit i sitt hjemland, Danmark, i mange år. Egget er både et samleobjekt, og har en sjokolade som elskes.

I både 2021 og 2022 tok vi inn denne storselgeren i vår nettbutikk, og eggene fløy ut av lageret. Det samme ser ut til å skje i år, da vi nordmenn aldri får nok. For det ser jo unektelig veldig bra ut, og smaker vidunderlig.

Årets utgave av egget er en ny variant utseendemessig. Like vakkert som pynt, og kanskje den beste sjokoladen produsert i vårt koselige naboland i sør.

Med koden "summerbird" får du 20 prosent rabatt på påskeegg

Her finner du egget

Egget er et stort og elegant sølvegg i metall, og designet er en hyllest til sjokoladefolket aztekerne - designet med inspirasjon fra de vakre tekstilene som kom til verden i det aztekiske imperiet.

Selve egget er så vakkert at du kan la det stå fremme som pynt år etter år. En perfekt gave til deg selv eller andre.

Egget inneholder 12 forskjellige sjokoladebiter, og et halv kilo sjokolade. Siden det er så mye sjokolade i hver bit, kan du småspise hele påsken om du har lyst.

Da vi tok med egget til kontoret for prøvesmaking, var det snakk om sekunder før alle hadde kastet seg over. Og noen ble så oppspilte at de nesten ikke klarte å snakke. Vi klarte å tolke at det var noe av det beste de hadde smakt.

Se nærmere på egget her

Visste du at Summerbird produserer mellom 35.000-40.000 påskeegg og alltid blir utsolgt?

Når du åpner det eksklusive og store egget så finner du sjokolade inne i deilig papir i flere lag (skilt med lagdeling du kjenner fra konfektesker). Sjokoladen har god holdbarhet, og egget er av en slik klasse at du er sikker på at det ikke blir ødelagt om du skal på hytta eller på tur.

Her finner du påskeegget

Her finner du alle påskeeggene vi har i vår nettbutikk

Summerbird Grande påskeegg er en flott måte å feire påsken på, og en fantastisk gave til noen du er glad i. Det er en deilig og imponerende godbit som vil imponere alle sjokoladeelskere.

Disse eggene blir utsolgt hvert eneste år i Danmark, og vi er sikre på at også årets utgave vil både bli et flott samleobjekt og sikre mange søte opplevelser.

Her finner du påskeegget

Her finner du alle påskeegg