Hjemmelaget pizza er ikke bare virkelig godt. Selve pizzabakingen kan være en morsom aktivitet med familie og venner.

Ooni er laget for å være bærbar, slik at du enkelt kan ta den med deg til hagen din, stranden, campingen eller enhver uteplass. Akkurat nå er den populære kvalitetsovnen satt ned i pris.

Her finner du pizzaovnen

Ooni Koda ble kåret til best i test av Tek.no i 2020. Stilig design, enkel i bruk og veier kun 10 kg. Pizzaovnen oppnår 500 grader og er klar ekte Napolitansk pizza på bare 10-15 min. Dessuten er testvinneren brukt i 71 grader nord.

Å bruke en pizzaovn er ikke kun til steking av pizza, du kan også bruke den til å tilberede flere andre retter. For eksempel kan du bake ferskt brød, steke kjøtt, fisk eller grønnsaker.

Her finner du Ooni Koda

Se også disse pizzaovnene:

Ooni Fyra

I samme test finner vi Ooni Fyra - en vedfyrt pizzaovn laget for å stå ute hele året. Den gir den ekte vedfyrte opplevelsen. Fyring med pellets er enkelt og effektivt, og Ooni Fyra steker en pizza på 60-90 sekunder.

Her finner du den

Ooni Koda 16

Sjekk også Ooni Koda 16. Den er en betydelig bredere versjon med gassbrenner og tykkere stein som lagrer varmen enda bedre. Den veier kun 18 kilo og er klar til å steke ekte italiensk på ett minutt.

Her finner du Ooni Koda 16

Ooni Karu

Karu fra Ooni er en knallgod og allsidig pizzaovn som kan fyres med både kull, ved og gass.

I denne pizzapakken får du pizzaovnen fra Ooni Karu, som er en knall god og allsidig ovn man kan fyre med både ved, kull og gass, pizzaspade, slitesterkt forkle, solid pizzaspade og pizzakutter.

Her sparer du over 700 kr på pizzapakken

Pizzaiolo pizzaovn

Innendørs pizza? Med denne kan du bake pizza av stenovnskvalitet hjemme i ditt eget kjøkken. Kjent som "The Smart Oven”, kan du bake deilige pizzaer på kun to minutter, som smaker som om de kom rett fra Napoli.

Her finner du den

Morsø

Morsø Forno er en utrolig utendørsovn som gjør matlagningen til en lek. Ovnen er laget i danske Morsø sitt populære støpejern. Den kan også grille biff, grønnsaker, pølser og laks. Fungerer både som stekeovn og røykeovn.

Du finner pizzaovnen her

Se flere pizzaovner hos Bakeren og Kokken

Elektrisk pizzaovn

Denne fungerer akkurat som en vedovn. Den er rask, kompakt og ideell til fersk eller frossen pizza. Med en ildfast bunn og en effekt på 1200 Watt for perfekt temperatur.

Her finner du den