... så kan du bli oppdatert likevel på de seneste snakkisene. Og også lære om kropp av Iselin Guttormsen, eller det å bygge opp egen karriere av Jan Thomas.

Podimo er nemlig en abonnementstjeneste for podkast, lydbøker og lydhistorier. Akkurat nå har tjenesten kampanje, og du kan lytte til de mest kjente podkastene og lydbøkene gratis. I hele 30 dager.

10 mest lyttede podkastene hos Podimo:

1. G-punktet med Iselin Guttormsen

Iselin Guttormsen er bloggeren og TV-personligheten som snakker om kvinnehelse og tør å være direkte. Om kropp. Om følelser. Om livet. I denne podkasten snakker hun om jomfruhinnen - myter og sannheter, G-punktet og kvinnedagen.

2. Suksess med Jan Thomas

- De fleste har hørt om Jan Thomas, og fulgt han både på TV og i magasiner. I denne podkasten forteller han om sin egen suksess. Her kommer historier fra Hollywood fram, om modellkarrieren og veien til hans egen salong og suksess.Og for de som allerede lytter til Jan Thomas og Einar Tørnquist, vet at frisøren og stylisten også kan lyd!

3. Råning med Tone
- Tone Damli ble (som alle vet) kjent gjennom Idol. Men det er lenge siden, og nå er hun et etablert navn både som artist, modell, instagrammer og småbarnsmor. Oppveksten var litt mindre glam enn hva kjendisstatusen har ført med seg, og i denne podkasten handler det om råning - som var en del av Tone Damlis kultur i hjembygda. Hun tar med seg gjester på biltur og snakker om alt og ingenting.

4. Uforklarlige historier

5. Mord ved Middelhavet

6. Nyhetsrush

7. Morderen i Svolvær

8. Dating Game Morderen

9. True Story Exclusive

10 Mord i Nord

Er du ikke av typen som har omfavnet podkaster, men mest glad i bøker? Noe som også er forståelig med tanke på at vi nærmer oss høst, høstferie og tiden da vi helst vil ligge inne og lytte og se. Da er dette de mest populære bøkene du bør høre på framover.

De 5 mest lyttede lydbøkene hos Podimo:

Et liv forbi (Helga Flatland)

Hva hun klager over når hun gjør husarbeidet (Heidi Linde)

Djevelkysset (Unni lindell)

Søsterklokkene (Lars Mytting)

Kohts bok (Kristine Koht)

Kongeriket (JO Nesbø)