Henriette Steenstrups nye Viaplay-serie «Pørni» er den mest sette norske serien på strømmetjenesten noensinne i løpet av én uke. I dag (14. mai) bekrefter Viaplay at det kommer to nye sesonger med familien Middlethon, og innspillingen er allerede i gang i Oslo.

Anmelderne er over seg av begeistring for «Pørni». Både TV 2 og NRK ga serien terningkast 6, og Vårt Land sier følgende:

Henriette Steenstrup har skapt en av Norges beste komiserier.

Her i Nettavisen ga anmelderne den 9/10, og skrev følgende:

«Pørni» er en serie vi elsker, og kanskje årets beste norske. Allerede nå. Det skal mye til for at det blir bedre enn dette.

Her kan du se «Pørni»

Prøv Viaplay, HBO Nordic og Paramount+ kostnadsfritt i 14 dager

Hvis du har lyst til å sjekke ut «Pørni», er Strim en genial løsning. Som kunde hos Strim får du sett Viaplay Film & Series, der «Pørni» streames, TV 2 Sumo og noe av TV2 s sportsinnhold.

Du får også alt av innhold hos HBO Nordic, strømmegiganten som er kjent for kassasuksesser som Game of Thrones, The Handmaid’s Tale, Vikings, Westworld, His Dark Materials og Big Little Lies, samt se alle filmklassikerne hos Paramount+ .

I tillegg kan du se en rekke norske og utenlandske TV-kanaler, blant annet NENT, Discovery, Disney og BBC.

Du kan prøve Strim gratis i 14 dager

Alle de 6 «Pørni»-episodene kan strømmes nå

«Pørni» ble sluppet på Viaplay søndag 2. mai, og alle episodene er tilgjengelige. Serien handler om en kvinne i sin beste alder som må kjempe med og mot tenåringsbarn, mulige kjærester, eksmenn og jobben i barnevernet.

Den er morsom, varm og veldig sjarmerende, en serie de fleste aldre vil elske.

Du kan teste Strim gratis i 14 dager

Viaplay har også en gratis prøveperiode på to uker hvis du ikke ønsker HBO Nordic og Paramount+.