Akkurat nå er det tilbud på den populære refleksselen fra Lagerpriser. «Alle» vet jo hvor viktig det er med refleks nå som vi går mot mørkere tider.

Likevel er det lett å glemme, men bildet over viser hvor livsviktig det kan være å huske det lysende beltet.

Så viktig er refleks

Undersøkelser viser at 40 prosent av alle fotgjengerulykker skjer i mørket, ifølge Statens Vegvesen.

De skriver at hvis en bilist kjører med nærlys i 50 km/t har vedkommende kun to sekunder på å oppdage deg som fotgjenger uten refleks. Bruker du derimot refleks, ser bilisten deg 10 sekunder før. Disse åtte sekundene kan være forskjellen på om du blir påkjørt, eller kan fortsette ferden videre, ifølge Statens Vegvesen.

Krimo-vesten er synlig i opptil 500 meter, og forbedrer sikkerheten din når du er ute i mørket. Vesten er også CE-godkjent, som er et krav i Norge. Dette skal sikre at produktet har en såkalt minimumsrefleksjon.

Men selv om vi vet hvor viktig det er å synes i høst-og vintermørket, kan det være en kamp å få på de minste en refleksvest over ytterjakken eller dressen. For du kjenner sikkert igjen disse ordene: «det er klumpete», «det er trangt» eller «det blir for varmt».

Og slike kamper kan være slitsomme å ta når du er trøtt tidlig på morgenen, eller har knapt med tid før fotballtrening en sen ettermiddag. Over 100.000 nordmenn har valgt å erstatte sine tradisjonelle refleksvester med Krimo reflekssele, muligens av nevnte årsaker.

🚴‍♂️ Her finner du Krimo reflekssele (30 % rabatt)

🚗 Her finner du Krimo refleksbånd 2-pack (43 % rabatt)

👨‍👩‍👧👨‍👧 Her finner du Krimo reflekssele 5-pack (51 % rabatt)

Reflekssele til løping

Krimo er nemlig justerbar og enkel å tas på, og oppleves som behagelig for barnet. Den festes enkelt med en klikkspenne. Vesten passer til alle størrelser (XS-XXXL), og kan henges over ryggsekken!

En annen stor fordel for oss voksne er at den er lett og fleksibel, slik at den passer perfekt til løping, sykling eller mopedturer. Og den er også enkel å pakke med seg i lommen eller i sekken på tur.