Søndag 26. september slo en Oslo-mann til med en 5+ gevinst på hele 467 548 kroner. Dette er den andre norske «halvmillionæren» i 5+ på kort tid. 31. august kunne en mann fra Oslo glede seg over to gevinster på to dager, og nesten en halv million kroner i samlet premie.

Denne helgen er det igjen SuperJackpot i 5+, med 10 millioner ekstra i førstepremiepotten både fredag, lørdag og søndag.

Med noen få klikk kan du være med.

Trav i Paris denne helgen


5+ arrangeres til franske galopp-, hinder- og travløp, og norske spillere kan spille i felles pott med franskmennene. Spillet er populært også i Norge, og mange spillere har kunnet glede seg over flotte gevinster. Hver søndag er det ekstra stor jackpot. Slik det er fra Paris denne søndagen.

Hvis du synes det blir for krevende å sette seg inn i dette franske spillet, er Stalltips et godt alternativ for «folk flest». Hvis du ønsker lære mer - lenger ned får du forklaringen.

Vant 1,3 millioner på 5+

En norsk spiller kunne søndag 7. mars i 2021 glede seg over mer enn 1,3 millioner i gevinst etter å ha spilt 5+ Stalltips. Da resultatet var klart, stod 11 spill igjen med toppgevinst. To av disse ble levert i Norge, og var Stalltips-spill. Den ene spilleren kunne juble for en gevinst på 1 390 506 kroner. Den andre hadde spilt Stalltips andel, og delte toppgevinsten med tre andre. Andelen utgjorde 351 309 kroner.

Her kan du levere Stalltips på 5+

5+ spilles på ett fransk hesteløp hver dag, i felles pott med Frankrike . Spillet går ut på å finne de fem første hestene i mål, altså hestene som blir nummer 1, 2, 3, 4 og 5 i mål.

Det kan starte opp til 20 hester.

Her kan du levere Stalltips på 5+

Spillet har fire premiegrupper:

  1. De fem første hestene i rett rekkefølge
  2. De fem første hestene uansett rekkefølge
  3. De fire første hestene uansett rekkefølge
  4. De tre første hestene uansett rekkefølge


Du trenger ikke å vite noe om hest for å vinne i spillet. Det er bare å tenke at om du har hest nummer 2 som den første hesten, og den trekkes ut (altså løper fortest) så vil du ha riktig. Spiller du Stalltips er valgene gjort for deg, og du kan enkelt sjekke kupongen din for gevinst. Du får også tilsendt e-post med resultatet.

Du kan spille 5+ til ett utvalgt løp hver dag. Hver søndag arrangeres det Jackpot i 5+. Normalt vil det ligge cirka 5 millioner kroner (€ 500 000) ekstra til fordeling i 1. premiepotten, men i forbindelse med enkelte storløp blir det Superjackpot, der premiepotten økes ytterligere.

Her kan du levere Stalltips på 5+

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Se også Hjelpelinjen.