Hos Teleoutlet finner du populære nye-ish og bittelitt brukte mobiler som garantert er oppført på mange ønskelister. Og planlegger du julegavekjøpene i anledning Black Week, Black Friday eller Cyber Monday, kan du virkelig gjøre gode kupp.

Populære tilbud på Black Friday

Du sparer både penger og miljø ved å kjøpe brukt. Hos Teleoutlet finner du etterspurte mobiler fra både Samsung og Apple, men også høyttalere, headset og øreplugger fra kjente merkevarer. Alle produktene har to års garanti og 30 dagers åpent kjøp. I tillegg selges mobilen uten bindingstid. Under Black Week og Black Friday er det ekstra gode tilbud i nettbutikken! Du får 10 % ekstra i nettbutikken akkurat nå!

Apple iPhone 11 pro + Harman Kardon Onyx studio 4 Kampanjepris : 5490 kroner

Apple iPhone 11 pro max + Harman Kardon Onyx Studio 4 Kampanjepris : 5990 kroner

Her finner du Apple iPhone 11 Pro til under 5 000 kroner

Grundig sjekk av mobilen

Selv om du velger brukt mobil, betyr det ikke at du kjøper et mangelfullt produkt. Hos Teleoutlet kan du være sikker på at du har gjort et trygt og godt kjøp. Alle telefoner og andre produkter som selges har nemlig gjennomgått en sertifisert kvalitetskontroll. Det innebærer en grundig sjekk av ytre skader og eventuelle fuktskader. I tillegg kontrolleres det at alle funksjoner virker slik at du kan være sikker på at produktet holder høy kvalitet.

Bærekraftige julegaver

Det blir stadig enklere å være en ansvarlig forbruker som gjør bærekraftige valg. Gjenvinning er bra, men gjenbruk er best. Dette gjelder også innen elektronikk. Så ved å gi bort en gjenbruksgave, er du med på klimadugnaden. Telefonene du kan kjøpe hos Teleoutlet er tidligere solgt i Norge. Elektronikk som ellers kunne ha havnet i søpla, får dermed nytt liv via Teleoutlet sitt miljøvennlige konsept, til stor glede for både deg som gir og den som får bittelitt brukt mobil til jul.

Her finner du alle produkter

Spar penger på ny-ish og bittelitt bruk mobil

Selv om den største gleden er å gi, vil ofte pris være utslagsgivende når vi skal velge julegave - hvert fall i år. Hos Teleoutlet finner du mobiltelefoner i de ulike prisklasser. Prisreduksjonen på den enkelte telefonen vil variere ut ifra om telefonen er helt ny eller pent brukt. Teleoutlet kategoriserer og prissetter alle produktene som selges etter en rekke kriterier. Slik vil du som kunde alltid finne et prisnivå som matcher ditt budsjett.

Her finner du alle produkter hos Teleoutlet

Dette er de største fordelene ved å handle fra Teleoutlet:

● Teleoutlet har et stort utvalg mobiltelefoner med betydelig lavere priser enn helt nye mobiler.

● Alle telefoner er grundig sjekket og renoverte.

● Det tilbys produkter etter et klassifiseringssystem fra A+, A, B og C.

● Du får to års garanti hos Teleoutlet.

● Du kjøper deres produkter enkelt på nett. Teleoutlet garanterer kort leveringstid på alle varer som finnes på lager.

● Rask levering i hele Norge. Levering samme dag i Oslo, Viken og Vestfold.

● Kundeservice er alltid tilgjengelig for spørsmål og hjelp.

Telefon: 21 89 75 75 eller e-post: post@teleoutlet.no

● Mer info på teleoutlet.no