Hver helg kjører den sporty nettbutikken Anton Sport et helgetilbud for medlemmene sine. Dette gir muligheten til å gjøre skikkelige superkupp, og medlemskap fikser du kjapt og gratis i nettbutikken.

Denne helgen kan du spare opptil 50 prosent på turbukser fra kjente merker som Norrøna, Arc'teryx, Bergans, Lundhags, Haglöfs, Peak Performance, Ortovox og Jotunheim.

Du finner helgens tilbud her

Sjekk ut favorittene vi har plukket ut:

Jotunheim Fossberg - spar 300 kroner

Slitesterk og stretchy turbukse i stilig design. Buksen har også mulighet for ventilasjon med glidelås fra kne til hofte. Opprinnelig koster den 999 kroner, nå 699 kroner.

Du finner buksen her

Norrøna Falketind - spar 300 kroner

Denne funksjonelle og slitesterke allrounderen har et solid design, men gir likevel god komfort og pusteevne. De er laget i resirkulert, fleksibel polyester flex 1-stoff med forsterkning i knær, sete og legg. Det er ikke ofte man får Norrøna-bukser på tilbud, så dette er en fin deal.

Du finner turbuksen her

Cevedale pants fra Ortovox - spar 1900 kroner

Dette er uformelle bukser designet for turer i fjell og mark. De er lette, men likevel robuste for krevende utflukter. Med sin ribbede struktur på innsiden, sørger Tasmanian merinoull for utmerket isolasjon og føles behagelig mot huden. Opprinnelig pris 3800 kroner, nå 1900 kroner.

Her finner du buksen

Fleece Light Short Pant fra Ortovox - spar 300 kroner

Dette er en lett og tettsittende fleece-bukse med merinoull som passer perfekt til aktiviteter i kalde temperaturer. Opprinnelig pris er 1300 kroner, nå 999 kroner.

Du finner buksene her

Makke pant fra Lundhags - spar 700 kroner

Makke pant er en lett, fullverdig trekkingbukse med en slank passform og moderne kutt for aktive brukere. Buksen har god bevegelighet takket være sine strategisk plasserte stretchpaneler, LPC (Lundhags PolyCotton) Stretch med Schoeller® Dry Skin strekkpaneler på setet og knær.

Opprinnelig pris er 2500 kroner, nå ligger den på 1799 kroner.

Du finner buksen her

Kveken fra Jotunheimen - spar 200 kroner

Kveken er en turbukse i lett og hurtigtørkende materiale. Buksen har også stretchpaneler som gir den god bevegelighet. Den koster opprinnelig 599 kroner, nå 399 kroner.

Du finner buksene her

Light Softshell Pant fra Peak Performance - spar 500 kroner

Dette er en softshellbukse som er spesielt utviklet for lett bevegelighet i fjell og mark med stretch for maksimal komfort. Opprinnelig 2000 kroner, nå 1499 kroner.

Du finner buksen her

Her finner du hele salget