Mange av oss trenger en praktisk og god veske eller sekk til jobb, og den må gjerne også være fin. Det er viktig at det er plass til PC, og gjerne andre nødvendigheter også. Her er de vi ønsker oss akkurat nå.

For ham og henne

Db Journey The Ramverk 21L

Denne er vår absolutte favoritt i hverdagen. Den har en egen PC-lomme på siden, og i tillegg kan hele fronten åpnes med glidelås. Det betyr at du slipper å grave for å finne det du leter etter. Det er også plass til treningsklær, sko og håndkle om du liker å gå på trening før eller etter jobb. Et perfekt valg til både ham og henne! Om du vil ha en litt større modell kan du velge The Ramverk i 26L.

Her finner du sekken

Rains ryggsekk

Praktisk og pen sekk som ikke ser klumpete ut på ryggen. Her får du plass til det mest essensielle som PC og andre småting. Produsert i vannavvisende stoff, som kan være svært praktisk på våte dager.

Her kan du kjøpe den

For ham

BOSS PC-veske i skinn

Denne fra BOSS ligger på topplisten over mest kjøpte vesker hos Care of Carl akkurat nå, og vi kan skjønne hvorfor. Denne har to rom som rommer en laptop opp til 15 tommer, i tillegg til et rom med magnet i midten. Den har en matt overflate og logo på framsiden. Skikkelig stilig!

Her finner du den

Brooks England 18L Rolltop Backpack Black

Denne sekken er laget i vannresistent slitesterk tekstilkanvas, og åpningen kan rulles sammen og stenges med en rem. På innsiden har den et vattert rom som passer ypperlig til en PC, og også flere små rom. Detaljer i skinn. For mannen som vet å sette pris på god kvalitet.

Her finner du den

Rains laptopmappe

Noen gang vil du kanskje bare gå for "det enkle er ofte det beste"? Praktisk laptopmappe med vannavvisende materiale.

Her finner du den

For henne

By Malene Birger Abigail

En klassisk veske fra By Malene Birger. Den er dekorert med merkets signaturprint, har et bærehåndtak, justerbar lukking og en indre lomme med glidelås. En enkel og pen veske med plass til det meste.

Her finner du den

Louis Vuitton Vintage Neverfull

Louis Vuitton Neverfull er en veske vi har sett mange bruke i jobbsammenheng. Den blir "aldri full" og her får du plass til PC og andre ting. Denne er vintage og selges hos Miinto. For hun som liker det eksklusive.

Her finner du den

Maanesten PC-mappe

Vi elsker denne fargerike PC-mappa fra Maanesten. Det er ikke plass til så veldig mye mer enn PC, men noen ganger trenger man ikke mer plass.

Her finner du den