- Dette er kjempegøy! Lana (6 år) kaster seg begeistret over de magnetiske klossene som hører med i Shifu Plugo Link, et lekesett hvor barna skal lære logikk samtidig som de spiller morsomme spill.

Her finner du Plugo Link.

Det er ingen overdrivelse at dette er det morsomste hun har prøvd på en god stund. Og samtidig synes vi foreldre det er helt topp, ettersom settet ikke bare er moro, men også lærerikt uten å bli påtrengende.

Spill og løs STEM-gåter

I spillene du får tilgang til via Plugo Link skal barna fikse dyr som har det vondt, bygge søyler for å hjelpe en liten tass med å finne skatter, bygge rør og gjette hvilke dyr de bygger sammen basert på formen. Alt dette vises på iPaden, mens barna bygger med magnetklossene.

I pakka finner du magnetiske klosser, og en matte som du skal rulle ut og plassere iPaden i. Denne har også magnetiske felter i enden, som brukes til å bygge ulike konstruksjoner med magnetklossene. Ved å laste ned den tilhørende appen, får du tilgang til alle de ulike spillene som lar barna bygge og tenke på ulike måter.

Litt senere på testdagen, fant Lana ut at det også var kjempegøy å bygge uten iPaden. Da kunne hun bygge akkurat slik hun ville, og teste hva som skulle til før klossene raste sammen.

- Det er nesten enda morsommere.

Her finner du Plugo Link.

For å oppsummere, likte både 6-åringen og foreldre Plugo Link svært godt. Spillsettet er lærerikt, morsomt og en perfekt julegave.

NB! Vi har fått Plugo Link tilsendt til test, og har kommersielle linker i denne artikkelen. Selve testen og anbefalingen er 100 % ærlig, og vi ville aldri anbefalt produkter vi ikke liker.

Musikk, matte, forskning og mer

I tillegg til Plugo Link som vi har testet, har Shifu også kommet med «Plugo Musikk» hvor du får med et minikeyboard og skal lære om musikk og noter, samt «Plugo Telling» hvor matte er i fokus.

Les mer om Plugo Musikk her

Les mer om Plugo Telling her

Hvis disse er like gode som Plugo Link, vil vi uten tvil anbefale disse også som årets julegave til musikk-eller telleentusiasten.