De morsomme julegenserne og julepysjene er stadig mer populære blant nordmenn, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Ugly Christmas Sweater-fester er tross alt en ting og matchende julepysj er perfekt til julekortene du sender besteforeldre og tanter. Det vi kan kalle juleeksperten har nå kickstartet Black Friday-salget og frister med opptil 60% rabatt på nettbutikken!

Nå har du sjansen til å klikke hjem en artig julegenser eller en søt julepysj til deg og kjæresten.

Psst: Sjekk ut vår live-oppdatering av Black Friday her!

Pepperkakepysj til julefrokost

Søt pysj til både han og henne er satt ned med 40% rabatt! Du finner den her.

Sjekk ut hele salget her!

Myk og morsom pysj dere kan matche i

Kjøp en til deg og en til din kjære, så kan dere nyte en julefrokost eller en julefilm i den samme pysjen i romjulen! Denne er satt ned 359 kroner!

Kommer folk til å skjønne denne?

Du husker Alene Hjemme-scenen? Merry Christmas... Ya filthy animal! Trenger vi å si mer? Julegenseren finner du til kun 299 kroner!

Inviter til julegenser-fest

Ikke bare er denne myk og god. Genseren er også pyntet med pajletter og broderte detaljer. Genseren er satt ned med 40% rabatt og koster 299 kroner.

Satt ned med 60 prosent rabatt

Det kan hende du får et smil eller en latter ut av dine venner når du dukker opp på julefrokosten i denne genseren. Nå kupper du den til 60% rabatt!

Pelsdotten skal med

Og nei, vi mener ikke på selve genseren. Men har du en firebent barn hjemme, er det mulig å uttrykke din kjærlighet til Luna og Felix med en genser som denne. Denne koster kun 239 kroner.

Ikke glem resten av familien

Hos SillySanta finner du søte onsies til både han, henne og barn. Hvorfor ikke ta et supersøtt bilde som dette og sende til nære og kjære?

Den rosa teddien er satt ned med 40 % her!

Se flere plagg på Black Friday-salg her!

Interesserti Black Friday-salg? Her finner du en stor oversikt!