Etter å ha ryddet i skuffer, skap og smykkeskrin bestemte Siren Sivertsen (75) seg for at nå var det på tide å selge sitt gamle gull. Hun solgte sine gamle kjeder, armbånd og ringer.

- I stedet for gammelt gull som støver ned i skuffer og skap har jeg nå penger på konto som kommer mine kjære barnebarn til gode, sier hun.

Har du gull og verdigjenstander liggende? Sjekk prisen hos Gullbanken

Som lovet ble utbetalingen fra Gullbanken nesten tre ganger høyere enn tilbudet hun hadde fått hos konkurrentene. Noen timer etter hun hadde godtatt tilbudet på 27.000 kroner var pengene på kontoen hennes.

- Jeg ble veldig positivt overrasket over at det ble så mye penger. Beløpet ble høyere enn jeg selv hadde regnet ut på Gullpriskalkulatoren, og pengene var på konto på et blunk. Helt topp, jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier hun.

Historisk høye gullpriser

Gullprisen har steget 49 prosent bare på de siste to årene, og er på høyeste nivå siden august 2012. I urolige tider stiger ofte gullprisen, og med historisk høye gullpriser er det nå veldig gode tider for privatpersoner å selge sitt gull.

Bestill gratis gullpakke fra Gullbanken - helt uten forpliktelser

- Med politisk uro i verden samt frykt- og usikkerhet tilknyttet Corona-viruset er det nå historisk sett veldig høye gullpriser. Våre kunder er velinformerte og smarte, og benytter nå sjansen til å selge sitt gull til rekordhøye priser, forteller Espen Johansen i Gullbanken.

Høy gullpris og ingen skjulte gebyrer

Gullbanken holder til på Hamar, og kjøper gull fra hele Norge. I motsetning til mange av konkurrentene har Gullbanken ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Det er heller ingen minimumskrav til mengde gull. Derfor er den totale utbetalingen hos Gullbanken høyere enn hos konkurrentene.

Prosessen ved analysen av gullet blir utført i topp moderne fasiliteter med beste utstyr tilgjengelig. Gullbanken har Brukthandelbevilling fra Politiet, og alle vekter samt bruk av måleapparater er i henhold til Justervesenets krav og regelverk.

- Gullpakken er forsikret inntil 100 000 kroner med gratis frakt, og det er ingen kostnader forbundet med hele prosessen hos oss. Prisene du ser på hjemmesiden er det du får utbetalt den aktuelle dagen. Åpenhet og ærlighet er nøkkelord hos oss, og våre kunder skal føle seg 100 prosent trygg og informert til enhver tid, sier Tommy Pedersen i Gullbanken.

Trygt og enkelt

I begynnelsen var Siren veldig skeptisk, og usikker om hun skulle i det hele tatt ta kontakt.

- Jeg stilte masse spørsmål og delte mine bekymringer, og fikk grundige og informative svar som gjorde at jeg følte meg trygg og ivaretatt. I dag er det veldig sjelden man treffer på så ærlige- og hyggelige mennesker som man virkelig føler man kan stole på. Det var som å snakke med min egen sønn, forteller Siren.

Hun veide gullet på kjøkkenvekten og regnet ut et estimat på hva hun ville få utbetalt på Gullpriskalkulatoren. Deretter pakket hun gullet i henhold til medfølgende bruksanvisning, leverte den forsikrede gullpakken på Posten og tok vare på kvitteringen som anvist.

- Alt var veldig raskt, enkelt og oversiktlig. De fulgte meg opp hele veien, og det var veldig betryggende at pakken var forsikret. Når til og med en gammel dame som meg får til dette så kan alle gjøre det, humrer hun.

Gullbanken jobber veldig hardt for å tilby en så god forretningsmodell og kundeservice som mulig, og har derfor åpent mandag til søndag 09 til 18 hele året slik at kunder raskt kan få svar på sine spørsmål.

Sjekk hva du får for ditt gamle gull hos Gullbanken