Siste sjanse til å bestille er i dag 7. des kl. 10.00.

Du har lest selgende tekster før. Tekster som overbeviser deg med mange adjektiver om hvor fortreffelig noe er. Ikke alle disse er like ærlige. Som denne er.

Sjekk Summerbirds eksklusive gaveeske her

Hvordan vi med hånda på hjertet kan si det? Jo, det er enkelt. Vår sjef på avdelingen er en sjokoladegris. Ikke bokstavelig talt, men han elsker sjokolade. Kontoret vårt er i Oslo sentrum, og ofte kommer han før jul sånn relativt juleglad inn med en liten overraskelse til oss alle. Likevel kanskje mest han selv. Eller som han sier:

- Man blir litt blidere av god sjokolade

Sjekk Summerbirds eksklusive gaveeske her

Da har han vært på Summerbird. Da har han kjøpt det han mener er himmelen laget for munnen. Så da vi åpnet vår egen nettbutikk i mars (ja, omtrent da ja) så var en av hans første beskjeder fra hjemmekontoret: Se om vi kan ta inn noe fra Summerbird.

Sjekk Summerbirds eksklusive gaveeske her

Vi gjorde det. Det første vi tok inn var adventskalendere, men siden både sjefen - og vi - mente kanskje at tiden før advent og med advent, under advent og i julen forsåvidt - også trengte sjokolade så fant vi ut av vi selge noen gavebokser også.

Vi tok inn boksen kalt Christmas Collection først, men siden den koster litt (verdt hver eneste lille krone sier sjefen) så tok vi inn en litt mindre gavepose (perfekt gave) i tillegg.

Christmas Collection er, om vi skal tro vår sjef, så god at han mener han har blitt opp mot 10 prosent blidere av det. Eller som han sa:

- Dette er faktisk helt utrolig godt. Det er også en slik type at du spiser en eller to, og det har så mye smak at det holder lenge å spise kun det. Slikt sett er prisen ikke høy siden boksen holder lenge.

Sjekk Summerbirds eksklusive gaveeske her

Likevel, vi tok en liten sjekk og fant ut at det var mulig med noen større bokser. Den ene er den komplette gaveesken som er fyllt til randen med sjokoladehimmel. En utrolig stilig gave til den som virkelig fortjener det.

Her finner du den

Det store spørsmålet er likevel om du kjenner noen, kanskje deg selv, som fortjener den boksen som likevel overgår det meste. Den som familien kan kose seg med hele julen. Selv den store. Et gastronomisk juleeventyr, for den som vil ha det beste. Hver familie sin gaveboks?

Her finner du den boksen

PS! Synes du alt dette blir litt, vel mye? Da kan du gå for disse 10 nydelige sommerfuglene med den beste marsipanen du kan tenke deg.