Det er flere grunner til å bruke gode skjønnhetsprodukter. De kan hjelpe deg med å ta vare på huden ved å bidra til å holde den hydrert, beskytte mot skade fra solen og motvirke aldringstegn, samt opprettholde et sunt hår ved å gi næring og beskyttelse. Vi har samlet produktene som vi mener er verdt hver krone innen hudpleie, sminke og hår.

Charlotte Tilbury Magic Cream

Charlotte Tilbury har vunnet over 11 priser for sin fuktighetsgivende og glødende ansiktskrem, og kjendisene elsker den. Den er virkelig fantastisk og det sies at den både skal lysne huden, og gjøre fine linjer mindre synlige i løpet av fire uker. Av ingredienser finner vi både Vitamin C & E, samt hyaluronsyre som hjelper til med å opprettholde en sunn og hydrert hud. En krukke selges hvert 2. minutt verden over, og av anmeldelser har den fått 4.5 av 5 stjerner. Alle avgifter er inkludert når du handler fra Charlotte Tilbury.

Her finner du Charlotte Tilbury Magic Cream

La Roche-Posay Anthelios SPF50+ solkrem

Solkremen fra La Roche-Posay er kanskje verdens beste solkrem til ansikt. Vi synes i alle fall det. Den er ultralett, gjør deg ikke hvit i ansiktet og passer godt under sminke. Du bør bruke en solkrem med minst solfaktor 50, da huden i ansiktet utsettes for mye stråler i løpet av ett år. Vann-, svette- og sandresistent.

Her finner du solkremen for ansikt

Nuxe tørrolje

Tørroljen fra Nuxe har vært en storfavoritt i en årrekke. Den gir næring, reparerer, beskytter og mykgjør huden, og kan brukes året rundt, sommer som vinter. Med sin lette konsistens er den helt suveren til tørr hud, blankt hår, tørre neglebånd og hender. Og duften... den er beroligende og uimotståelig, og du har bare lyst til å ha mer av den. Tips! Bland en liten dråpe av tørroljen i dagkremen for en ekstra boost med fuktighet.

Her finner du Nuxe tørrolje

Moroccanoil hårolje

Moroccanoil hårolje er et multiprodukt for håret. Den både beskytter mot vær og vind, samt litt varme. Den inneholder fuktighet som gjør at den pleier, men også bevarer håret, reduserer floker og gir økt glans. En klassiker du må ha i skapet.

Her finner du håroljen

Estee Lauder Advanced Night Repair serum

Estee Lauders Night Repair serum ble først lansert i 1982, lenge før serum var en greie. De har oppdatert ingrediensene 4 ganger, som har gjort at den har klart å beholde statusen som en av de mest populære serumene. Den bidrar til å redusere tegnene på aldring, gir strålende hud og intens fuktighet. Vi elsker! Globalt selges det 22 flasker av denne i minuttet.

Her finner du serumet

REN Radiance AHA kroppsserum

Et eksfolierende og fuktgivende kroppsserum som jevner både hudtone og hudstruktur. Den forbedrer hudens overflate ved å booste hudens naturlige eksfolieringsprosess, og vet du hva? Den funker faktisk. Over en periode på 2 måneder er denne testet på nuppete rumpe og lår. Resultatet? Silkemyk bakdel og ingen nupper - det er helt sant. Den er brukt sammen med Elizabeth Arden fuktighetskrem.

Her finner du det

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate 3.0

Denne er utrolig lett i konsistensen og smelter inn i huden. Det føles nesten som huden blir litt strammere når du først påfører produktet. Den kan brukes alene når huden trenger en "pick me up" eller under en dagkrem. Denne er veldig drøy i bruk, så selv om prisen er stiv vil du ha den en god stund.

Her finner du Shiseido Concentrate 3.0

NARS Radiant Creamy concealer

NARS' concealer er kremet med optimal dekkevne som gir en delikat og naturlig finish. Den smelter inn i huden, og er helt super om du ønsker å skjule ujevnheter. Dekker mørke ringer, reduserer synligheten av fine linjer og misfarginger i huden. Har 4.5 av 5 stjerner.

Her finner du concealeren

CHANEL N°5

Den ikoniske parfymen fylte kanskje 100 år i 2021, men den er fortsatt aktuell. Det er en følelse av luksus når du eier en parfyme av ikoniske Coco Chanel, fordi den er så eksklusiv. Coco Chanels mål for parfymen var; «en kvinnelig duft som lukter som en kvinne». Fem var hennes lykketall, derav navnet Chanel No. 5.

Her finner du parfymen

Dior Addict Lip Maximizer

Dior Addict Lip Maximizer er den ikoniske lipglossen, som forstørrer leppene, og gir komfort og glans. Leppene blir øyeblikkelig glatte med økt volum, og fuktes og pleies ved hver påføring. Inneholder forstørrende perler med hyaluronsyre, som tilfører effektiv fuktighetspleie og gir maksimalt volum. Med en duft av mint som gir en forfriskende følelse til leppene. A classic!

Her finner du Dior lipgloss

NARS Bronzing Powder

Det prisbelønnede solpudderet fra NARS gir en frisk, naturlig og solkysset glød. Pudderet kan enkelt brukes til å konturere, eller fremheve en allerede eksisterende glød i huden. Blender som en drøm!

Her finner du solpudderet

Laura Mercier settingpudder

Dette settingpudderet er et av de aller beste på markedet. Pudderet er malt mange ganger, noe som resulterer i et tynt og silkemykt pudder som både ser og føles naturlig ut. 29 gram høres lite ut, men denne varer i en evighet. Klart anbefalt.

Her finner du settingpudderet