Nettbutikken Milrab er i gang med kampanjen Skobonanza som betyr knalltilbud på sko i nettbutikken. Du kan klikke hjem over 600 tursko, fjellstøvler, løpesko til en redusert pris.

Sjekk ut kampanjesiden her eller ta en titt på utvalgte sko:

ON Cloud 5 M

Opplev løping på skyene med On Cloud 5 - den ultimate oppgraderingen av On Cloud! Med forbedret demping, en perfekt passform og bærekraftig design vil disse skoene være et godt og nytt tilskudd i treningsgarderoben.

On Cloud 5 er ikke bare utrolig komfortable, de er også laget med miljøet i tankene. Ved å bruke 44% resirkulert materiale har vi redusert vår påvirkning på planeten, slik at du kan nyte løpingen med god samvittighet.

Du finner de på tilbud her.

Crispi S.W.A.T Evo

S.W.A.T EVO er en lett og komfortabel sko som er designet for å takle de tøffeste forholdene. Den gir deg den nødvendige støtten og påliteligheten du trenger i en uniformssko, samtidig som den gir enestående komfort og holdbarhet.

Sjekk skoene på tilbud her.

La Sportiva Ultra Raptor II LT GTX W's

Denne skoen kombinerer enestående holdbarhet, vanntetthet og pusteevne takket være den pålitelige Gore-Tex® Extended Comfort-membranen. Klar for eventyr? Ta steget ut med Ultra Raptor II LT GTX i nubuck-skinnversjonen og opplev en perfekt balanse mellom styrke, komfort og holdbarhet. Utforsk naturen uansett vær, og la ingenting stoppe deg.

Sjekk skoen på tilbud her.

La Sportiva TX 4 GTX

Disse skinnskoene er designet for tekniske turer. Jobber du som guide på fjellet eller har planer om å gå flere turer i sommer, kan dette være skoene for deg. Skoene er slitesterke, godt grep, komfort og beskyttelse. Les mer om skoenes spesifikasjoner her.

Klikk deg innom nettbutikken Get Inspired for treningsnyheter og salg.

Alfa Walk King Air A/P/S GTX

Oppdag den ultimate allsidigheten og komforten med denne fjellstøvel med universell passform. Skoene fra Alfa er konstruert for å takle ulendt terreng og krevende forhold, og gir deg den pålitelige beskyttelsen og ytelsen du trenger. Denne støvelen er laget for å vare, og hver sko veier kun 650 g. Du finner den til redusert pris her.

Sjekk ut flere sko på tilbud her.

Teksten er inspirert av AI.


Les også:

25 t-skjorter til sommeren

Renten settes opp: Se hvor mye du kan spare på boliglånet