Det er kanskje på tide å se framover mot en mye bedre sommer i 2022? En tid hvor du kan dyrke kjærlighet, kos og hvor fest, moro og mer voksentid er i gang igjen?

Eller, enda enklere: Mer sex.

Skal det skje er det greit å bygge en grunnmur, et grunnlag.

Det viktige først er å sette rammen. Kjøp blomster for å pynte opp hjemme. Historisk har blomster vært brukt for å signalisere at man er klar for erotikkens høydepunkter. Om ikke symbolikken er bra nok er det for lengst i forskningen at blomster gjør både kvinner og menn mer mottagelige for seksuelle eskapader.

Her kan du kjøpe blomster

Stive, ømme muskler er ikke stilt inn for erotisk omgang. Masserte muskler som slapper av, og er varme nok, er derimot klar for mye mer. En mulighet kan være et massasjeapparat, og ikke et slik man bare bruker på underlivet.

Her finner du massasjeapparat for ømme muskler

I tillegg kan du investere i en massasjeolje som varmer musklene opp. Denne er laget nettopp for det.

En annen mulighet er dette smarte settet, som også inneholder en deilig badeolje og massasjeapparatet som gir hetere timer i sengen. Se på det her.

Det hjelper likevel veldig lite om underlivet har en lukt som ligner mest på et gjennomsnittlig fransk ostebord, om du unnskylder fransken vår. En intimvask for menn er en god investering som faktisk både underlivet, og andre vil takke deg for.

Her finner du intimvask for menn

En mulighet er også denne dusjsåpen som også kan brukes som intimvask. Mulig en vei er å bytte ut de andre såpene i dusjen med denne som et hint? Det kan også være smart å ha en kjapp intimserviett til før og etter. Sjekk her.

Skal vi tro en av de smarteste ekspertene vi har hørt på er det å skifte på sengeklærne både smart og taktisk. Ikke bare skifte på, men faktisk ha nye sengeklær. Fordi rene sengeklær, for eksempel i sateng, innbyr til å oppsøke sengen.

Sjekk dette røde sengesettet i sateng som nesten bare garanterer en sval, deilig natt sammen

For litt mer avansert sengelek så er dette laken du vil ha

Hva med garantert orgasme?

Vel, vi har hørt på reklamen. Den sier det er sant. Vi har testet det, og kan underskrive på at det faktisk er det. Womanizer er et perfekt verktøy for henne. Så garantert orgasme som du kan drømme om.

Her finner du den

Det finnes også strålende løsninger for menn. Faktisk har norske ingeniører laget løsningen.

Her finner du den

Skal vi tro ekspertene er en måte å få ny oppmerksomhet på å skifte parfyme. Kanskje bare for en liten stund, men det gir deg en ny lukt og ny spenning. For mange i 2022 kan det rett og slett være å begynne å bruke parfyme igjen...

Her finner du parfymen du trenger

Hva med å prøve noe nytt og spennende undertøy?

Sjekk privat-kolleksjonen hos Hunkemöller her

Her er MyMuse sitt sensuelle undertøy

Skandinavias hotteste? Her finner du utvalget

Eller mer stilen du finner nord i England? Den finner du hos Boohoo

Utvide horisonten? Kanskje 2022 er året hvor det blir femti forskjellige gråtoner? Litt mer lek?

Her kan du se folkets favoritter.

Trenger du en partner? Sjekk Match her

Mer ekstrautstyr? Sjekk Amor her

Her kan du se 18+-kategorien vår i netthandel