Det finnes nesten ikke noe deiligere enn å padle i kajakk på et stille vann eller en rolig elv en vakker sommerdag. Men har du egentlig råd til en kajakk til 25-30.000 kroner? Og har du plass til den hjemme eller i bagasjen når du skal på ferie?

Den oppblåsbare kajakken Intex Explorer K2 løser både finansielle og praktiske problemer. Prisen ligger ikke høyere enn 2790 kroner, og ved å tappe kajakken for luft slipper du å bekymre deg for hvordan du skal oppbevare den eller frakte den med deg.

Sjekk ut den oppblåsbare kajakken her

Se også Pro-utgaven av kajakken

Hos Milslukern finner du et stort utvalg av tradisjonelle kajakker

God sitteplass og enkel å pakke sammen

Det er plass til to personer i kajakken, og den passer til deg som vil ha med en venn på eventyret. Kajakken har god plass i sittebrønnene, praktisk lastenett på oversiden og tau langs sidene som gjør at du lett kan få tak i kajakken igjen hvis du ender i vannet.

Du sitter behagelig på det regulerbare setet og padler av gårde med de medfølgende aluminiumsårene. Det følger også med en pumpe som gjør det enkelt å pumpe opp kajakken og tømme den for luft.

Sjekk ut den oppblåsbare kajakken her

Sjekk ut den oppblåsbare kajakken her

Flere kajakker, SUP og flytematter

Coolstuff fører også to andre oppblåsbare kajakker som de selger mye av. Intex Excursion Pro er en litt dyrere, men også en større og mer avansert versjon av Explorer K2.

Kajakken har to sitteplasser, tåler tøffe tak og har flere smarte funksjoner som gjør den perfekt for eventyrlige kajakkturer og lengre fisketurer.

Les mer om Intex Excursion Pro her

Modellen Aqua Marina Betta finnes både til én og to personer, og den kan i likhet med Intex Explorer K2 stappes ned i en oppbevaringsbag når den skal fraktes eller ikke er i bruk.

Les mer om Aqua Marina Betta her

I tillegg får du kjøpt forrige sommers store hit, padlebrett (SUP), hos Coolstuff. Se også utvalget av padlebrett hos VidalX og flytematter hos X-Life.

Hvis du er på jakt etter en tradisjonell kajakk av topp kvalitet, anbefaler vi deg å sjekke modellene hos Milslukern.

Sjekk også: Intex Challenger K2