Fine skjorter og pensko er satt på hold. Du har trasket rundt i joggedress og den samme t-skjorta i flere dager. Har du glemt deg selv?

Unn deg litt hverdagsluksus - det fortjener du! Det skal ikke så mye til å skjemme deg bort. For det er fint å tenke på andre, men det er lov å tenke på seg selv også.

Her er 13 ting som gir deg glede og luksus i hverdagen.

Parfyme fra Creed

En dæsj av parfyme hjelper å få frem godfølelsen igjen. Lukter det godt av brystkassa, vil du automatisk føle deg bedre.

Det trenger ikke være en spesiell anledning, bare gjør det for deg selv! Og vi snakker ikke hvilken som helst parfyme. Creed er et fransk merke som feirer styrken og Napolons liv.

Her finner du den

Hodetelefoner fra Montblanc

Med trådløse hodetelefoner kan du jobbe hjemmefra uten å kjede deg. Å lytte til podkast eller avslappende musikk gjør mye.

Montblanc sine hodetelefoner gir en fantastisk lydopplevelse, men med fine egenskaper som støydmeping og Google Assistant.

Her finner du den

Duftpinner fra P.F. Candle Co

Ikke glem at du tilbringer mye tid hjemme. Da er det viktig at man føler seg vel. Duftpinner på badet eller soverommet er perfekt hverdagsluksus.

California-baserte P.F. Candle Co er nettopp opptatt av dét. Duftpinnene lukter maskulint med lukt av skinn, teak og appelsin.

Her finner du de

Klokke fra Seiko

Findressen kan du vente med, men luksusklokken kan du alltid ha på deg. Til vårjakka og et par sneakers på vei til butikken.

Denne fra japanske Seiko er i rustfritt stål, med selvlysende visere og riperesistente hardlexglass. Ser fint ut på håndleddet uansett hva du har på deg.

Her finner du den

Håndsåpe

Hvorfor skal håndsåpen være kjedelig? Gi litt luksus til hendene dine. Dette er et friskt håndvask som skånsomt renser huden og etterlater den med en behagelig duft av Acqua di Parma Colonia.

Her finner du den

Duftlys fra Molton Brown

Skap en magisk stemning hjemme! Enten du skal ha en spadag for deg selv eller på soverommet, løfter du stemningen flere hakk med duftlys. Britiske Molton Brown er eksklusivt, stort duftlys med duft av tobakk og vetiver-plante.

Her finner du den

Friske blomster levert hjem

Du må ikke vente på at noen gir deg blomster, unn deg selv (og de du bor med) en bukett i ny og ne.

Blomster gir bedre humør og spriter opp et kjedelig rom.

Hos Interflora kan du sende blomster til deg selv - eller andre om du vil.

Skjeggkit: Best i test

Benjamin Barber imponerer med sine skjeggprodukter. Faktisk vant skjeggshampooen best i test.

I denne pakken får du med sjampo og balsam som gjør rent og pleier skjegget ditt. Du får et glansfullt utseende og en herlig duft av Black Oak ( der duften er en kombinasjon av dype noter som tobakk, eik, lær, sandeltre og sedertre).

Her finner du det

Startkit til tradisjonell barbering

Vil du barbere deg som før i tiden? I denne pakken får du med tradisjonell barberhøvel med stativ, barberkost, barberkrem, barbershave, samt barberblader.

Fordeler med tradisjonell barbering er; den er mildere mot huden, det er morsomt, billigere og du blir faktisk roligere av det (hørt om tålmodighet?).

Her finner du det

Håndklær fra Versace

Håndklær er faktisk noe av det mest undervurderte man eier. Du har de gjerne i lang tid, og ofte liggende i åpent skap på badet.

Så hvorfor ikke gjøre badet litt mer luksuriøst med et sett av Versace-håndklær? Dette settet består av fem håndklær fra Versace Home.

Her finner du det

Boksere fra Calvin Klein

Den deilige kvaliteten til Calvin Klein får deg til å føle deg bra. Bytt ut gamle boksere med noe nytt og kvalitetsrikt, da vel. De slitte bokserne kan du kaste i søpla.

Her finner du de

T-skjorte fra Filippa K

Den hvite t-skjorten er tidløs og kan brukes hjemme, for seg selv eller under andre plagg. Egentlig et viktig plagg vi undervurderer!

Unn deg en hvit t-skjorte i god kvalitet. Denne fra Filippa K er i økologisk bomull, som du kan eie i lang tid.

Her finner du den

Solbriller fra Gucci

Skaff deg noen skikkelige solbriller - er det noen du har siklet lenge etter? Solbrillene fra Gucci oser luksus, men med minimalistisk design.

Her finner du de