Prisen på barberblader ser ut til å ha blitt inspirert av strømprisene. Du må ofte opp i over 150 kroner for en firepakning.

Alternativet med å ikke barbere seg er nok populært i sentrale strøk i hovedstaden, hvor det serveres mye kaffe med melk, men for de fleste andre er det greit å ta en runde i ansiktet i ny og ne.

Det er her Razor Booster kommer inn som et varmt hvetebrød, is på 17.mai eller en varm vårbris. Produktet er egentlig genialt enkelt: Razor Booster barberbladrengjører holder barberbladene dine skarpe, rene og frie for bakterier, så de forlenger bladenes livslengde.

Her finner du produktet

Hvis du i tillegg er som oss som får en kledelig rød farge på hals etter barbering med litt dårlige barberblad er dette også en herlig liten pakke med overraskelse. Den batteridrevne renseren fjerner skitt, muss og hår som ligger igjen, og det skarpere bladet varer lenger og gir en bedre barbering uten ekstra irritasjonspynt.

Investeringen på 449 kroner gir deg umiddelbart lenger levetid på barberbladene du har, og i tillegg til å spare penger over tid får du bedre barbering. Testene som er gjort viser at barberbladene kan få opp til 3 ganger lenger levetid, og alltid litt renere.

Her finner du produktet

PS! Virker også på den litt merkelige oppfinnelsen "damebarberhøvler."