Da vi i Nettavisens nettbutikk skulle begynne å lete etter produkter til våren og sommeren, satte vi oss ned og tenkte lenge. Hva er det vi er opptatt av i denne perioden? Og svaret er selvfølgelig: Grilling! Sjefen sjøl plukket ut sine favoritter, og resultatet kan du nå få tak i!

Her finner du Nettavisens grillpakker (NB! Disse får du kun hos oss)

Vi elsker å grille så fort sola titter fram, og gir oss ikke før det er for kaldt til å sitte ute. Derfor har vi satt sammen to forskjellige typer grillpakker som vil ta maten din til nye høyder på enkelt vis. Pakkene har våre favoritter, og gir garantert god grillsmak.

Her finner du grillpakkene

Alle produktene er laget av norske Wild Fire. Med utgangspunkt i norske råvarer lager de sauser, marinader og krydderblandinger med inspirasjon fra hele verden.

Hver pakke består av fire forskjellige produkter med sauser, dressinger og krydder. Begge to vil uten tvil gjøre at du ønsker å grille hver eneste dag (og skulle vi få en regnfunn sommer kan du trøste deg med at du kan bruke dette på annen mat også).

Her finner du grillpakkene

Amerikansk grillpakke

Denne pakken er for deg som elsker amerikansk barbecue. Vi har valgt ut fire veldig gode produkter. En ketsjup ulik det du er vant til, men som er supergod. En krydderblanding som hever nesten all mat, og en salatdressing som er helt utrolig god. Likevel så er det barbecuesausen som er den virkelige toppen. Kanskje blir årets 17. mai en slags 4th of July?

Se hva du får med i Nettavisens amerikanske grillpakke her

NB! Vi selger kun 100 pakker.

Moderne grillpakke

Denne er for deg som liker moderne og friske smaker. Vi har tatt en topping som topper alt, en salsa som slår godt nok for alle ganer, en dressing som kan virke som en klassiker - bare bedre - og også her en barbecuesaus utenom det vanlige. Dette er pakken for deg som vil imponere med litt fra hele verden.

Her finner du Nettavisens moderne grillpakke og kan sjekke ut innholdet

Vi har kun 50 av denne pakken!