Ingenting er kjedeligere enn å sitte hjemme uten å ha noe å gjøre. Her er 9 ting som forbedrer hjemmetiden.

1. Samsung 55" 4K UHD QLED TV

Det første du må investere i, om du ikke allerede har gjort det, er selvfølgelig en TV. Denne TV-en fra Samsung er rekordbillig ifølge Prisguiden. Herfra kan det bare gå oppover med masse god underholdning!

Se flere TV-er fra prisguiden her

2. Playstation 4 Pro

Playstation 5 er ventet i løpet av året, men om du ikke er opptatt av å ha det nyeste så er Playstation 4 Pro et godt alternativ. Den har også Blu-ray spiller. Denne finner du billigst hos CDON til 3390,- akkurat nå.

3. Viaplay

Det er viktig å ha en streamingtjeneste der du kan binge sesong etter sesong av favorittserien din. Viaplay har alt du trenger på hjemmeværende dager.

4. Google Home

Denne talestyrte smarthøyttaleren, på norsk, er lett å bruke for alle. Du kan starte musikk, få værmelding, slå av/på lys og lignende kun ved hjelp av stemmekommandoer. I tillegg har du uendelige muligheter til å stille assistenten Alexa spørsmål du lurer på. Selges til laveste pris noen gang til kun 699,-

5. Nintendo Switch

Dette er en unik spillkonsoll som du både kan bruke hjemme foran TV-en, og ta med som en bærbar spillkonsoll i senga om du ønsker. I tillegg kan kontrollen tas fra hverandre slik at dere kan spille flere samtidig.

Her finner du Nintendo Switch

6. Apple iPad

Et nettbrett kan tas med overalt i huset. Denne har Liquid Retina-skjerm og støtte for både Smart Keyboard og Apple Pencil. Så her kan du se serier, svare på mailer og tegne! Eventuelt gi den til poden når det blir for mye mas.

Her finner du Apple iPad

7. Elektronisk trommesett

It's never too late to be a rockstar! Oppfyll drømmen om å bli en trommeslager på heltid. Ryktene sier at det er trommisen som har det gøyest. Bare spør Tommy Lee.

Om du ikke er glad i elektroniske duppeditter har vi selvfølgelig funnet frem et par andre godbiter.

Brettspill

Her finner du alle spill til 40 % rabatt, til og med 13. mars. Både Monopol og Ludo er sikre slagere som gjør hjemmetiden bedre.

Bøker

Bøker er perfekte på dager som går litt saktere, og du kan dukke ned i en annen verden og glemme hva du egentlig skulle gjøre i timesvis.

Her finner du bestselgende bøker akkurat nå

Årets største boksalg, Mammut-salget, har blitt enda billigere. Nå får du 40 % rabatt på Mammut-priser til og med 15. mars. Trykk og kjøp!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få e-post om salg, tilbud og rabatt fra Nettavisen Shopping