Endelig kan vi trene innendørs igjen, og vi feirer med å handle nytt treningstøy og nye sko. Dette ønsker vi å bruke på treningssenteret neste gang vi skal på trening. Guiden gjelder både til herre og dame.

Løpetur

Det er mye mer motiverende å løpe på mølla inne mens det er dårlig vær. Løping er faktisk en av de beste treningsformene som finnes. Blant annet kan du forebygge hjertesykdom, du blir sprekere og er som medisin for vinterdepresjonen.

Les også: Vi testet WalkingPad i én time - gjett hvor mange skritt det ble?

På tredemøllen svetter man en del, og da er det viktig med klær som transporterer fuktighet og tåler mye svette. Husk også tilbehøret. God musikk med ørepropper som ikke faler ut av ørene. Eller for eksempel håndleddsbånd som gjør det mindre ubehagelig.

Se stort utvalg av løpesko på salg her

Herrene kan gå med dette:

Ørepropper fra Adidas - T-skjorte fra Adidas - Løpetights fra Adidas - Adidas Ultraboost

For damene har norske Famme et stort utvalg av tights med høyt liv til løpeturer. Denne modellen har to store lommer til mobil og airpods på hver side og er i tillegg squat-proof.

Tights fra Famme

Styrketrening

Uansett kjønn, alder eller om du er funksjonshemmet, vil det å trene styrke gi deg et sunnere og bedre liv.

Styrketrening styrker skjelettet, musklene og leddene. Dette bidrat til å forebygge arbeids- og belastningsskader og beinskjørhet. Det styrker hjerte og lunger, gir deg en bedre fordøyelse, balanse, nattesøvn, selvtillit og et bedre forhold til din egen kropp, ifølge NHI.

Her gjelder det å ikke ta på seg altfor trange klær, og skoene skal helst være flate. Mange syns kanskje det virker unødvendig å kjøpe både løpesko og treningssko, men det er viktig å huske på at løping og styrketrening er to ulike idretter. En treningssko er oftere flatere mot bakken, noe som gir en mer stabil grunn å stå på - slik som denne bestselgeren hos Proteinfabrikken.

Se stort utvalg av treningssko til herre her - sjekk også dette antrekket vi anbefaler:

Bukse fra Gasp - Genser fra Gorilla Wear - T-skjorte fra SBD - Sko fra Nike

Treningsklær og sko fra Nike er veldig populære takket være det store utvalget. Denne tightsen til dame er en av Nikes mest allsidige tighster, laget i supermykt materiale. Nike Metcon 7-skoen er stabile nok til tunge løft og fleksible nok til styrke og andre øvelser med høy intensitet.

Sports-BH fra Nike - Sokker fra Craft - T-skjorte fra Nike - Tights fra Nike - Sko fra Nike

Yoga

En treningsform som er bra for både kropp og sjel, og det krever ikke mye utstyr. Du trenger bare klær som gjør det behagelig å strekke seg, absorverer svette og jo mykere klær jo bedre.

Ønsker du heller å trene yoga hjemme? Onlineyoga tilbyr grais prøveperiode på direktesendte yogatimer og hundrevis av andre yogatimer. Sjekk her.

Nike har en hel kolleksjon dedikert til yoga til både dame og herre. Fokus på supermyke materialer og letthet kjennetegner plaggene. Til herrene er denne jakken og buksen av resirkulert polyester (fra resirkulerte plastflasker) et god valg. Begge holder deg tørr fra første uttøyning til siste stilling.

Genser fra Nike - Bukse fra Nike

Damene som ha det lille ekstra, kan holde seg komfortabel på vei til og fra matten med Nike Yoga Dri-FIT Luxe-overdelen og buksen. Plaggene er selve definisjonen på luksus.

Genser fra Nike - Bukse fra Nike

Yogamatter finner du her

Spinning

En knalleffektiv trening for deg som vil øke kondisjon og forbrenning. Her svetter man så mye at man trenger et par sykkelsko som tåler belastning og svette. Om du har sykkelsko og dermed sitter fast i pedalene, så trener du også legger, bakside lår og rumpe. Disse fra Levity (unisex) er et godt kjøp.

Ta gjerne med deg en vannflaske og håndkle, du kommer til å bli tørst og svetten kommer til å renne.

Sykkelsko fra Levity

En sykkelbukse eller sykkelshorts med vattering for å unngå gnaging er lurt. Overdel spiller ingen rolle.

Sykkelshorts til herre fra Sweet Protection - Sykkelshorts til dame fra Craft