Så fort vi blar kalenderen over fra august til september er det høst. Shortsene må bort og gensere må frem. Heldigvis forandrer ikke fottøyet seg like mye som resten av garderoben, og våre trofaste sneakers er alltid like trendy.

En ny sesong vil likevel gi deg en god unnskyldning til å gå til innkjøp av et nytt par eller to. Her er noen sneakersmodeller som kan passe den kommende sesongen.

Sneakers fra:

Fred Perry

Klassiske og stilrene sko som aldri går av moten. Her finner du skoene.

Polo Ralph Lauren

Kombinasjonen av trend og komfort er like aktuell denne høsten som sesongen før. Se etter sko som passer inn i din garderobe, og gjerne etter modeller som ikke ligner på de du allerede eier. Se skoene her.

Her finner du flere sneakers.

Adidas

Favoritten til mange norske menn kommer i flere farger og er en klassiker i skosamlingen. Stan Smith-modellen finner du her.

Boss

Kombinasjonen av sort og hvitt er uslåelig. Se skoene her.

Veja

Merket Veja har raskt vokst i populæritet på grunn av sine nøye utvalgte materialer. Her får du kombinasjonen av kvalitet og komfort. Se skoene her.

Axel Arigato

En råkul og unik sneakers som kombinerer skandinavisk minimalisme og japansk zen. Skoene fra Axel Arigato finner du her.

Buttero

Er du opptatt av italienk design, kan du titte på skoene fra Buttero. Modellen er produsert for hånd i Toscana der håndverk, autentisitet og tradisjon står sterk. Du finner skoene her.

Axel Arigato

Enda en skomodell fra Axel Arigato. Skoene med den lille vrien er håndlaget i Portugalog har en overdel i mokka. Du finner de her.

Tiger of Sweden

Det blir sjeldent feil å kjøpe sko fra populære Tiger of Sweden. Denne skomodellen kan du bruke sesong etter sesong - så langt du tar godt vare på skinnet. Kjøp skoene her.

New Balance

New Balance har designet en skomodell inspirert av deres ikoniske joggeskoene fra 1970-tallet. Her kan du titte mer på denne skoen.

Common Projects

Modellen som har fått navnet Original Achilles er en sko med fokus på minimalistiske former og en tidsriktig look. Se nærmere på skoene her.

Polo Ralph Lauren

Det er gøy å utfordre seg selv stilmessig. Kanskje dette er året du kjøper et par semsket sneakers i en herlig beigefarge? Du kan hvert fall titte på flere bilder her.

Her finner du flere sneakers