Milrab er i gang med sommer kickoff og over 400 tilbud ligger ute på nettsidene deres akkurat nå. Du kan spare opptil 45% på alt fra sko, briller og klær. Her er en liste over våre topp 10 på salget.


1. Cruz SUP board 40% rabatt


Å stå på SUP board (stand up paddle board) har blitt en populær aktivitet å bedrive tiden med. I tillegg til at det er gøy, utgjør det også god trening. Cruz SUP er et oppblåsbart sup-brett. Den har en størrelse på 320x76x15cm og leveres med aluminiumspute, en håndpumpe, ventil, fotbånd og en bæreveske. Her har du med andre ord alt du trenger for å ha det morsomt på vannet

2. Twentyfour Loen WS Fleecegenser 49% rabatt

En vindtett fleecejakke med membran. Materialet er både vann- og vindtett, og skuldersømmene er tapet for å tåle litt regn. Jakken har sidelommer med glidelås og refleks-detaljer.

3. Twentyfour Flåm LS - Bukse 40% rabatt

En behagelig og lett vindavvisende softshell bukse med god stretch. Den har sidelommer og lårlomme med glidelås. Buksen har beltehemper, borrelåsjustering i livet og strikk nederst på bena. Den er lett vannavstøtende, tørker raskt og er enkel å bevege seg i. Dette er en god tur- og fritidsbukse til bruk både vår, sommer og høst.

4. Scarpa Ribelle OD Wmn - Sko Titanium-Aqua 40% rabatt

Denne robuste vanntette og lette turstøvelen med godt grep, er nå på tilbud hos Milrab.

5. Lundhags Makke Ws - Bukse 36% rabatt

Lett turbukse til bruk i skogen og på fjellet. Stretchpanelene bak knærne og baken gir ekstremt god bevegelsesfrihet. Buksen er både vind- og vannavvisende. Den har i tillegg mesh materiale på innsiden av leggene for god ventilasjon.

6. Carhartt Odessa - Caps 36% rabatt

7. Osprey Talon 55 - Sekk 36% rabatt

Denne strømlinjeformede ryggsekken har en toppåpning som gir tilgang til hoveddelen, et separat rom til sovepose, en lomme for drikkeblære, doble glidelåslommer i hoftebeltet og festepunkter for isøks og gåstaver.

8. Raske solbriller 45% rabatt

Prizm er en banebrytende linseteknologi fra Oakley som filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Prizm glassene slipper nemlig igjennom flere farger uten å slippe inn mer lys. Denne teknologien sørger for klar sikt og skarpere kontraster, og dermed et mer detaljert bilde av omgivelsene.

9. STANLEY Classic Vacuum 0,47L - Termos 40% rabatt

Termosen holder drikken varm i opptil 15 timer, eller kald i opptil 15 timer. Lokket kan brukes som kopp.

10. STANLEY Classic Vacuum 1,9L - Termos 40% rabatt

For deg som syns 0,47l er for lite, finnes dette alternativet som rommer 1,9l. I tillegg holder termosen drikken varm eller kald i opptil 45 timer. Også her kan lokket brukes som kopp.

Se alle tilbudene her