Nå kan du spare et par hundrelapper på treningssko i god kvalitet. Nike har nemlig salg på store deler av butikken sin, og vi har plukket ut våre favoritter.

Se hele salget her!

Man skal ikke tulle med føttene sine, de skal man jo gå med hele livet, derfor er det viktig å bruke treningssko med støtte, demping, fleksibilitet og komfort. Bruker man dårlige sko når man trener kan det fort ende i gnagsår, blemmer eller i verste fall benhinnebetennelse.

Nike Zoom Fly

Løpesko - Dette er den mest effektive maratonskoen noensinne, den passer til tempo-løp, langdistanse og konkurranse. Den friske fargen gjør det heller ikke verre. Se Nike Zoom Fly her.

Nike Air VaporMax

Disse løpeskoene har blitt populære både i motebildet og på treningssenteret, vær en moteløve men løp som en geopard. Se dem her.

Nike Zoom Victory 2

Dette er også løpesko, piggene er avtagbare men er gunstige å bruke på mellomdistanser. Skoen har kun en ettlags ultramyk netting, som gjør at den klemmer perfekt rundt foten og en god pusteevne. Sjekk den ut her.

Nike Free X Metcon 2

Denne stabile treningsskoen kan du bruke på en kort løpetur eller på treningssenteret. En mangfoldig sko som også ser veldig kul ut. Få den her.

Kobe AD

En ny generasjon basketsko. Designet på disse skoene lyser teknikk, fleksibilitet, komfort og stil. Klikk her for å se dem på salg.

Nike Air Zoom Accurate

Dette er golfsko. Når man spiller golf er det viktig med komfort og allsidighet, og akkurat det har denne skoen. Golfsko må også være vanntette, og det er denne. Med ett års garanti! Kjøp den her.

Nike Premier II Anti-Clog Traction SG-PRO

Disse fotballskoene passer best til mykt underlag. Skinnet og sålen hindreer gjørme i å sette seg fast, samtidig som skoen har solid fotfeste på våte og gjørmete baner. Klikk her for å kjøpe dem på salg.

Klikk deg inn her for å se hele skosalget til Nike!