Sommeren er her, og vi feirer med sommersalg på mange varer! Her får du opptil 70 % rabatt.

Se utvalget her

1. Piknikglass 4-pack 50 % rabatt - 125 kroner (kun 4 igjen)

Vi har lagt vår elsk på glasset som tåler å veltes og dette i bakken, og også er gode å drikke av. Glassene kommer fra Sagaform og er i akrylplast. De beskrives med krystall-design og passer seg derfor også til finere anledninger.

Her får du tak i glassene

2. Bliss: Beaches 70 % rabatt - 120 kroner (16 igjen)

Magiske steder du nesten bare kan drømme om. Boka med over 100 fotografier fra verden over tar deg med fra Californias vestkyst til Hawaii, Florida, Spania og mange flere.

Her finner du den

3. Louis Vuitton Extraordinary Voyages 50 % rabatt - 350 kr (kun 5 igjen)

Bok fra luksusmerket Louis Vuitton. Her blir du tatt med på en reise om reisehistorie. Fra varmluftsballongen til romfergen. Alle historier er overdådig illustrert med mer enn 300 historiske fotografier fra Louis Vuittons offisielle arkiver.

Her finner du boka fra Louis Vuitton

4. Historien om Nettavisen 75 % rabatt 99 kr

Dette er historien om de første 25 årene hvor Nettavisen ikke bare skapte en ny måte å levere nyheter på, men også var med på å skape det moderne kommersielle Internett.

Tre år før Google ble påtenkt, ni år før YouTube kom, åtte år før Facebook og tolv år før den første iPhone ble solgt i Norge kom Nettavisen.

Dette er historien fra innsiden. På godt og vondt med rosa håndklær, tyskere, pappvin, millionærer, store og små bjeller og elleville historier fra nettets barndom.

Her finner du historien om Nettavisen

5. Gunnar Stavrum - Bruk og misbruk av meningsmålinger 43% rabatt - 199 kr

Redaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, har skrevet en bok om hvordan meningsmålinger brukes og misbrukes i media, av politikere og av interesseorganisasjoner. Boken har undertittelen: Disse triksene må du kunne. Det er like mye en guide som det er en advarsel, en pekefinger som det er et kart.

Her finner du Bruk og misbruk av meningsmålinger

Her kan du se alle tilbud i Nettavisen Nettbutikk