Nå er det på med kappen og Batman-hatten igjen. «The Batman» med regi av Matt Reeves og Robert Pattinson (35) som den nyeste superhelten, har premiere 4. mars. Filmen blir også tilgjengelig på strømmetjenesten HBO MAX den 19.april.

I mellomtiden kan du la deg inspirere av Robert Pattinsons allsidige stil.

Jakken som gjelder

Kickstart våren med lettere klær. Overshirts fungerer like fint som en vårjakke og skjorte. Sneakers fra New Balance er det rette valget om du vil ha noe komfortabelt og kult.

Jakke fra ARKET - Sneakers fra New Balance - T-skjorte fra ARKET - Bukse fra ARKET

Og for å imponere din bedre halvdel på date, kan du alltid spre litt glede med en bukett 😉.

Dropp slipset

Snart er bryllupssesongen er her, og har du ikke planlagt antrekk, så kan du gå for dette. Det er lov å droppe slipset og heller kjøre en casual stil hvis kleskoden sier "pent antrekk". Dette er den minst formelle kleskoden, men jeans og kosedress er selvsagt en no no.

Alt du trenger er en enkel, hvit skjorte og en marineblå dress. Gjør heller mer ut av skoene, som for eksempel disse håndlagete fra Crockett & Jones.

Skjorte fra Shaping New Tomorrow - Dress fra Shaping New Tomorrow

Sort som Batman

Som ansikt utad for Dior, har Pattinson blitt kjent for sine helsorte antrekk. Hemmeligheten er å gjøre stilen komplett med sneakers som skiller seg ut.Air Jordans fra Nike er en robust sko og skaper blikkfang.

Skinnjakken fra Samsøe Samsøe er i 100 prosent saueskinn som blir flottere med årene. Disse buksene fra danske Shaping New Tomrrow er laget av vannavstøtende stoff, og tar helt av i både Danmark og Tyskland. Her får du tak i dem i Norge.

Skinnjakke fra Samsøe Samsøe - Caps fra Varsity - Genser fra NN07 - Bukse fra Shaping New Tomorrow - Sneakers fra Nike Air Jordan

Blått på blått

Hverdagsantrekket trenger ikke være kjedelig. Lek litt med ulike nyanser av blåfargen og et hint av oransje. Tenk hettegenser, sorte briller, overshirt og sneakers.

Ikke glem et par tidløse solbriller i vårsola. Adidas sin nye sneakers feirer 30 år og er like ikoniske som alltid.

Se vår guide på årets solbriller her

Overjakke fra Samsøe Samsøe - Sneakers fra Adidas - Hettegenser fra Polo Ralph Lauren - Bukse fra Ralph Lauren - Solbriller fra Saint Laurent

Den nyeste Batman-filmen kan du se på HBO MAX fra 19.april.