Derfor er potten ekstra stor

Bakgrunnen for lørdagens premiepott er at det arrangeres dobbelt opp med V75. Det starter med internasjonal V75 på Solvalla, der man kan vinne ca. 24 millioner. På kvelden tar Biri travbane over med Gulljackpot i V75. Syverpotten dobles ved spillestopp, og man kan vinne ca. 14 millioner!

Her kan Stalltips-kupong leveres. Spillefrist lørdag kl. 16.20.

Spill som en ekspert

Med ett kjøp får du to Stalltips-spill. Du bestemmer summen du vil spille for, og så deles innsatsen på to kuponger, én til hver V75. Du trenger ikke kunne noe om hest for å delta om de store summene.

Stalltips fungerer nemlig slik at en kupong lages for deg basert på hvor stor din innsats er. Den plukkes automatisk ut med en blanding av favoritter (de sannsynligvis beste hestene) sammen med overraskelser (hestene som kanskje har en spesielt god dag).

Så enkelt kan man altså bli med i kampen, både på hjemmebane og også bortabana i Sverige.

- Vi fikk litt sjokk her

Lørdag 12. november ble det full uttelling for hele 40 spill i V75. Ti av disse var Stalltips, og alle vinnerne kunne kvittere ut mellom 137.121 og 150.627 kroner i i gevinst. En av de som kunne juble var en kvinne fra Østlandet, som gjorde litt av et comeback som V75-spiller etter fire års pause:

- Vi var på tur til fjellet og skulle handle. Jeg så reklamen for Stalltips og et stort tall, og ble enig med mannen om å prøve et spill. Jeg måtte registrere meg på nytt, og fikk kjøpt. På lørdagskvelden satt jeg og sjekket resultatet, men fikk ikke det helt til å stemme. Da beløpet 137.121 kom frem, tenkte jeg at dette tror jeg ikke på. Men det stemte, og vi fikk litt sjokk her, forteller en fornøyd Stalltips-spiller til Norsk Rikstoto.

Spillet kostet 96 kroner å levere, mens de andre Stalltips-vinnerne hadde spilt for opptil 990 kroner. Et Stalltips-andelsspill gikk også inn med syv riktige vinnere.

Her kan Stalltips-kupong leveres - Spillefrist lørdag kl. 16.20.

Hvis du vil kan du se travløpene direkte på Direktesport og Nettavisen.

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Se også Hjelpelinjen. Aldersgrense 18 år