Det har vært mange, lange dager som ikke alle har vært fyllt med den største gleden og lysten. Det er på tide å ta mye tilbake, og en ting er å ta vare på deg selv og din egen lyst. Mange har sittet alene med ensidig erotisk underholdning.

Med all åpningen av det meste samtidig som butikkene som gir deg det beste for voksne har salg er en herlig kombinasjon. Et dryppende hett og vått kupp for alle med enten penis eller vagina.

Start her: Pleasure & Intimate care kit (halv pris)

Blant annet kan du gjøre kupp på storselgeren: Klitorisstimulatoren som er appstyrt. Den finner du her.

Se mer på sommersalget til Sinful her

Et alternativ er den gullfargede klitorisstimuluatoren fra pornhub. Sjekk den her.

Lily Allen er kanskje ikke kjent for sine sexleketøy, men hun har sitt eget. En pakke med hennes egen favoritt er nå satt ned fra 1 495 til 995 kroner. Kan Lily Allen så kan du også komme. Her finner du den.

Sjekk sommerkuppene til Vuxen her

For mannfolkene som tenker at det kan være greit å gjøre jobben selv (eller en partner som vil ha litt mer fri) så kan en Arcwave Ion onanipakke være herlig. Pakken har en pris på 2 476, men for 1999 kroner får du nå alt du trenger for noe som beskrives slik: Anbefaler til alle, ekstrem nytelse og intens orgasme. Du finner den her.

Skal du ha en massasjestav som virkelig får jobben gjort kan du gå for en Love Magic som har 20 innstillinger, og er satt ned 60 prosent. Perfekt for parlek. Den finner du her.

Se hele sommersalget til Nytelse her - for penis, vagina og par

Et enkelt bondagesett for par kan være noe for de mørke kveldene. LoveBoxxx er satt ned med 35 proset nå, og har masse innhold. Her finner du den.

Noe mer avansert? En Obedience Sexbenk? Den er satt ned med 20 prosent. Den finner du her.

Du kan også sjekke ut det som må være tidenes råeste leketøy for den som vil ha sex med en mann. Se det her. (NB! Virkelig 18+)

For den som liker kvinner er dette kanskje tingen. Navnet er FxxK me Silly... Eventuelt den store dukken som er satt ned med 25 prosent. Den finner du her.