Hundrevis av jenter har allerede lagt sin elsk på tightsene fra Bumpro og Levity. De har blitt store favoritter på grunn av sin fine passform og det myke materialet. Akkurat nå er mange av de populære modellene til ekstra gode priser.

Bumpro Hyper Tights Black - kun 99 kroner

Dette er en av bestselgerne fra Bumpro med over 18 000 solgte eksemplarer. Tightsen er høy i livet, med god tykkelse på stoffet og har veldig god passform. Den sitter godt på og sklir ikke ned under trening.

Flere fornøyde brukerne

Denne tightsen er heaven! Perfekt å bruke på trening og til hverdags, jeg trur jeg har 3 stykk av denne tightsen nå! De er bare så supre! Jeg bare elsker dem!

Rebekka P.

Denne sitter som et skudd, sklir ikke og har et bra materiale 😁👌🏻

Kristin K.

Rett og slett elsker denne tightsen. Tykk, tøyelig, og veldig fin. Har allerede bestilt flere.

Ragnhild S.

Du kan se nærmere på tightsen her

2-pakning Bumpro Power Up Tights Black - kun 299 kroner for to stykker

Power Up tightsen fra Bumpro er uten tvil en tights som er veldig komfortabel på. Myk og god, og sitter pent. Ikke overdrevent fokus på rumpa, på tross av navnet Bumpro. Til normal styrketrening, yoga og liknende er den helt topp. Den er også så myk at du vil få lyst til å gå med den hjemme.

Den beste tightsen jeg har hatt!Har brukt mye fra nike, superdry og aimn før. Denne er utrolig behagelig. Holder på varmen når man løper ute, transporterer fuktighet når man trener inne.

Sunniva Y

Du kan lese mer om to-pakningen her

Du kan velge mellom mange forskjellige to-pakninger med tights fra Bumpro. Du finner utvalget her!

Bumpro Beam Tights Black - til halv pris

BEAM er laget med et ekstra elastisk materiale som former seg svært godt rundt kroppen og rumpen. Tightsen har høyt waistband som gir støtte i livet, samtidig som den fremhever dine formene. Tightsen egner seg best til styrke- og gymtrening.

Beste Tightsen noensinne! Aldri vært mer fornøyd. Satt som et skudd, er bare supernøyd. Så fornøyd at jeg må ha flere nå.

Benedicte N

Har ikke ord 🥰😍 Jeg elsker disse tightsene. Veldig behagelige å gå i. Skikkelig strechy 🔥🔥

Vanessa L.

Du finner den her

Levity Elemental Tights Black - kun 99 kroner

Denne tightsen fra Levity er en allsidig must-have i treningsgarderoben. Den er laget i et elastisk og kjølende funksjonsmateriale som holder deg avkjølt igjennom hele treningsøkten. Tightsen er en del av Levitys nye kolleksjon, som er utviklet på tilbakemeldinger fra kunder.

God passform. Deilige tights, sklir ikke ned magen som de meste gjør for meg. Veldig fornøyd.

Liga J.

Les mer om tightsen her

Levity Ombre Tights Black - kun 99 kroner

Levitys første high-waist seamless tights! Denne er en storfavoritt som har solgt utrolige 90 000 eksemplarer. En komfortable og flatterende tights med perforeringshull nederst på bena, som passer perfekt til alle treningsformer!

Aldri hatt ei bukse som har komplimentert meg så bra før!

- Madhi B.

Du kan se nærmere på tightsen her