Selv om strømprisen for tiden er lav, er det stor forskjell på de billigste og de dyreste strømavtalene. Tall fra Forbrukerrådets offisielle prisoversikt for strømavtaler viser at du må betale nesten 1000 kroner i måneden hvis du har en av markedets dyreste avtaler.

Bruk så mye strøm du vil for 500 kroner

Nå er det kommet en ny avtale på markedet som gjør at du kun betaler 500 kroner for strømforbruket ditt fra dagen du starter opp avtalen og frem til og med 1. oktober.

Med avtalen Agva Sommerstrøm er du altså sikret svært lave strømregninger i hele sommer og i september selv om strømprisen skulle stige kraftig.

For å få mest mulig ut av avtalen økonomisk lønner det seg å slå til på tilbudet så fort som mulig - det blir altså dårligere for hver dag du venter.

- Dette er en fin måte å teste en ny leverandør på samtidig som du får svært billig strøm. Ved å gi et slikt tilbud håper vi å få vist oss frem til mange nye kunder. Er du fornøyd, håper vi at du blir med videre, men det er ingen bindingstid, forteller markedssjef Bjørn Arctander i Agva Kraft.

Her bytter du enkelt og gratis til Agva Sommerstrøm

Høy score på Trustpilot

Agva Kraft har fokus på miljøet og kjøper kun inn strøm fra 100 % fornybare kilder. Dette er inkludert i prisen på 500 kroner.

Agva har fått 4000 anmeldelser på Trustpilot og scorer fire og en halv stjerne av fem mulige. Det er høyt til å være strømbransjen.

- Vi er stolte over de gode tilbakemeldingene vi får, og tar stor lærdom av det vi får av kritiske tilbakemeldinger. Trustpilot er en stor, uavhengig aktør, så vi setter stor lit til de tusenvis av anmeldelsene vi får derfra.

Etter 1. september fortsetter kundeforholdet på Agva Spotpris dersom du ønsker å bli værende som kunde hos Agva Kraft.

Her bytter du enkelt og gratis til Agva Sommerstrøm