Til og med 19. mars har Kicks taxfree-deals med 50 prosent avslag på ni utvalgte varer. Vi har prissjekket mot både den ekte taxfree-butikken og prisguiden. Disse varene er absolutt billigst hos Kicks.no akkurat nå:

Biotherm Life Plankton Body Milk 400 ml - kun 129,50 kr

Biotherm Life Plankton Body Milk beriket med Life Plankton™ beroliger og hjelper til med å gjøre huden mer motstandsdyktig. Den fyldige og behagelige teksturen trenger raskt inn i huden og gir fukt i opptil 48 timer.

Her finner du den

Urban Decay All Nighter Setting Spray - kun 172,50 kr

En av de aller beste settingsprayene. Denne holder sminken din glansfri og fresh i opp til 16 timer uten at den smelter, sprekker eller falmer.

Her finner du den

Anastasia Modern Renaissance øyenskygger - kun 297,50 kr

Dette er kanskje Anastasias mest solgte øyenskyggepalett. Denne består av 14 nyanser av nøytrale og bær-toner. Skyggene er sterkt pigmentert og har en lett blandet formel. Fantastisk flotte skygger!

Her finner du den

Pixi Glow Tonic 250 ml - kun 149,50 kr

Pixis populære og prisbelønte Glow Tonic er et herlig ansiktsvann med en peelende effekt som gir huden en strålende glød! Glow Tonic er beriket med ginseng og fruktose og passer perfekt til normal til tørr, trøtt og aldrende hud.

Her finner du den

Lancôme La Nuit Trésor EdP 50 ml - kun 425 kr

Lancôme La Nuit Trésor Eau de Parfum er en elegant, mystisk og sensuell parfyme til kvinner.

Her finner du den

Lancôme Définicils Mascara - kun 177,50 kr

Lancôme Définicils mascara gjør vippene lange, smidige og skiller dem for en naturlig definert effekt.

Her finner du den

Ralph Lauren Polo Red EdT 75 ml - kun 345 kr

Frisk. Vågal. Forførende. En brennhet blanding som starter med noter av rød grapefrukt, cedrat og sitron for en forfriskende og klar duft av sitrus. Den forførende hjertenoten kombinerer krydret rød safran med maskuline aromatiske noter av lavandin og salvie. Avsluttende note med varmen fra dyp redwood, amber og et adrenalin-kick med kaffe-akkord.

Her finner du den

Ralph Lauren Woman Intense EdP 50 ml - kun 435 kr

Denne er en spennende fusjon av varme, hvite blomster og fristende svart vanilje. Tuberose avslører sine mange fasetter av varme og blomstrende mykhet. Jasmine sambac intensiverer hjertet av hvite blomster med en overdådig og sensuell tocuh, mens appelsinblomst tilfører duften en sprudlende friskhet.

Her finner du den

Ralph Lauren Big Pony Pink EdT 50 ml - kun 255 kr

For den sensuelle kvinnen som elsker romantikk. En fruktig, sensuell duft med florientale innslag. Tranebær og tonkamousse er hovedingrediensene i denne fantastiske duften. Big Pony Women er inspirert av fire ulike personligheter.

Her finner du den

PS: Kicks har også 20% rabatt på dagkrem & nattkrem akkurat nå