Å pakke kofferten er kanskje kjedelig, men for å sikre deg en stress-fri ferie er det en ren nødvendighet. Man har ofte mange spørsmål; hvor mange sandaler skal jeg pakke med meg? Hvilken veske skal jeg ha med? Og hva med en sekk?

Trikset er å pakke med plagg som passer sammen, og som kan brukes mer enn én gang i ferien. Ta en titt på pakkelisten vår her:

Les også: Topp 10 all inclusive i Syden

Trenger du ny koffert? Sjekk denne kofferten fra Arctic.

Frotté-sett: Et avslappende sett du kan ha til badetøyet for å slippe ubehagelig, vått badetøy. Frotté er samme stoff du finner i håndklær. Dette settet fra Nelly er perfekt til og fra stranden. Her finner du det.

Se også dette settet i lilla

Badetøy: Vi gleder oss til nytt sett badetøy hvert år. Enten det er badedrakt eller bikini - eller begge deler. Hos Nelly finner du et stort utvalg av badetøy til ulike behov. Se stort utvalg av badetøy hos Nelly her.

Flip flops: Vi elsker å strutte rundt med flip flops. De myke sandalene laget av naturgummi har blitt et must have til både stranden og til sommerkjoler.

Sleepers er et populært merke som har blitt en trend de siste årene. Minimalistisk stropp og førsteklasses naturgummi fra Sri Lanka er to gode grunner til hvorfor du bør sikre deg en Sleepers. Sjekk ut Sleepers i ulike farger her.

Strandhåndkle: Et strandhåndkle du kan ligge på i hele sommer, og som er enkelt å pakke sammen er dette fra H&M. Med bærerem slipper du å ha et vått, sandete håndkle i vesken. Her finner du det.

Se flere strandhåndklær her

Solbriller: Sikre deg årets solbriller før du drar på tur. Et par du kan bruke til alle slags antrekk er denne håndlagede fra CHIMI Eyewear. Linsene har selvsagt 100 prosent UV-beskyttelse. Her finner du den.

Se flere solbriller hos Brilleland her

Solkrem: De viktigste du pakker med deg i sminkepungen er uten tvil solkrem. Et fuktighetsgivende variant med solfaktor 30 bør være minstemål. Akkurat nå får du en mengde solkrem på tilbud hos Farmasiet.

Linskjorte: På ferie vil man ha noe svalt og lunt på kroppen. Nå er det lin som gjelder, og det er ikke uten grunn. Lin er det mest svale stoffet du kan finne og tåler mye. Du kan gjerne kneppe opp skjorten og ha en enkel, hvitt singlet under. Her finner du linskjorter.

Denimshorts: Alle overdeler passer med et per denimshorts. Denne fra & Other Stories har høyt liv med en løs passform. Du finner den her.

Les også: Trendalarm: Nå er det denne singleten som gjelder

Strandveske: En strandveske til når du skal på oppdagelsesferd i byen, i tillegg til å bære den med til stranden.

Strandvesken fra Becksöndergaard er i flettet naturmateriale, som gjør at den tåler mye. Den store lommen lukkes med magnetknapp. Her finner du den

Omslagsskjørt: Et skjørt med knytning som kan styles hverdagslig med en enkel t-skjorte, eller til fest med et par hæler. Her finner du skjørt fra NA-KD.

Hvit t-skjorte: Når du er i tvil på hva du skal ha på deg, passer en hvit t-skjorte til alt. Gå for en i 100 prosent bomull, slik som denne fra NA-KD.

Drikkeflaske: Hold deg hydrert med vann i hele sommer. Ta med egen drikkeflaske du kan bære rundt med i vesken. Flasken holder drikken kald i opptil 41(!) timer. Her finner du den.

Kjole til hverdags: En skjortekjole er perfekt til hverdags når du ønsker noe avslappende. Her finner du den.

Se flere kjoler hos Nelly her

Gode sneakers: Gnagsår og vonde føtter kan ødelegge enhver ferie. Det samme med klamme føtter. Gå for løpesko med pustende overdel og dempende mellomsåle for optimal komfort. Adidas Fluidlow har superkomfort - uansett. Her finner du den.

Kjole til fest: Du er på ferie, og du skal mest sannsynlig utforske nattelivet. Da er det stas med en kjole som et lett å ha på, og ser bra ut. Denne fra Ganni har elastisk linning og lekre detaljer. Style gjerne med enkle, sorte sandaler som disse sandalene fra Michael Kors.

Se flere lekre kjoler hos Høyer

Veske til fest: Nunoo sin håndveske har en enkel stil, og med avtakbar skulderstropp, får du en veske som kan brukes på to måter. Her finner du den.

Stråhatt: Det er noe med stråhatter og Syden. Det er det perfekte tilbehøret for en sommerlig look. Jo bredere, jo bedre. Her finner du den.

Les flere av våre guider til Syden her

Enkle sandaler: Se for deg at du skal ut og spise middag, men det er bare brosteinsgater på veien dit. Aller helst vil man slippe vonde sko og tynne hæler på ferie. Sandal fra Michael Kors er superenkel og lett å gå med. Her finner du den.

En god hverdags-sekk: Sekkene fra populære Db Journey er utrolig praktiske. Dette coveret til passet kan du feste inne i din Db-sekk for å vite hvor passet er til enhver tid.