Det dukker stadig opp nye, rare, morsomme og praktiske produkter på markedet. Lenge har det tradisjonelle teltet stått stødig som en del av friluftseventyret og bilferien, men nå er det en utfordrer på banen, nemlig bilteltet.
Selv om taktelt ikke er så eksotisk som det engang var, er det fortsatt et nyere fenomen flere bør ta en titt på. Det finnes nemlig flere fordeler av å flytte seg opp fra bakken og opp på taket.
Taktelt for 2 eller 3 personer
Har du tenkt deg på bilferie her i Norge, har vi utsikter mange misunner oss for. Hvorfor skal du ligge på bakken, når du kan komme deg i høyden og våkne til en fenomenalt utsikt, soloppgang eller nyte en nydelig solnedgang fra biltaket. Hoteller skal ha flere tusen kroner bare på grunn av beliggenheten - nå kan du bestemme selv!
Krypdyr er ikke velkomne inn i vår sovepose, og du har mindre sannsynlighet for å få besøk når du kommer deg over bakken. 2-0 til takteltet!
Du kan velge mellom ulike modeller av taktelt, blant annet om du behøver plass til 2 eller tre personer. Les mer om teltet med plass til 3 personer her.
Her finner du Outlust mykt taktelt til bil for 2 personer.
Enkelt å sette opp
Det er superenkelt og tar ikke mer enn 5 minutter å sette opp bilteltet. Teltene som monteres på bilens takgrind er ikke høyere enn en vanlig takboks når du kjører. Når du har funnet spotten din, forvandles det fra en boks til et telt på 1-2-3.
Prisen på teltmodellene ligger på 17 999 kroner og 21 999 kroner.
Her kan du lese om ditt nye krypinn med sittehøyde.
Modellen på bilde er den dyreste av alle tre og koster 25 499 kroner. Her får du med en vanntett teltduk, teltdør med glidelås, vindu med glidelåser og myggnett, i tillegg til til å ha plass til 3 personer. Her kan du lese om denne modellen.
Denne saken er skrevet som innhold av Nettavisen. Kommersielle lenker i artikkelen henviser til aktører som betaler for eventuelt salg gjennom artikkelen, og som dermed finansierer vårt redaksjonelle arbeid. På generelt grunnlag vil det i slike artikler være lenker, herunder dyplenker og s.k. «embedding» som ikke er kommersielle, men som er satt inn for å illustrere eller gjøre artikkelen mer relevant og nyttig for leserne.