Samler du på Pondus, Lunch eller andre tegneserier, er det nå du skal slå til. Vi har satt ned prisen på flere tegneserier hos oss. Noen titler har begrenset antall på lager.

Her kan du se alle tegneserier på tilbud

Pondus - 20 i stil

2021s Pondus-bok. Topp stilkarakter når litteraturprofessoren Maria trår inn i serien og Ivars soverom. Eller for å si det med den til da ukyssede bussjåføren: «DET kapittelet så jeg ikke komme!».

Her finner du den

Lunch - Business in Norway

Boka som ble revet ut av lageret - bokstavelig talt. Kjell Goes International! / Your guide to working with Norwegians!

Hvordan er arbeidsdagen i en passe kaotisk norsk bedrift? Finnes det en egen norsk måte å «unnasluntre» på? Hvordan er det å komme utenfra, hva er kodene når firmaer fusjonerer? Hvorfor er det så viktig å snakke om hytter og fritid når man er på jobb, og hva er egentlig en «inneklemt day?» Boka har et hendig format, og passer godt som gave til kollegaer og for utlendinger som ønsker et humoristisk perspektiv på norsk arbeidsliv.

Her finner du den

Lunch - Bare start møtet uten meg

I sin fjortende bok med humor fra sin populære arbeidslivsserie, serverer Børge Lund postepidemisk og fullvaksinert humor av beste kvalitet for kontor, hjemmekontor og hybridkontor!

Her finner du den

Hurtigmat - Naturlig smakløst SIGNERT

Latterens svar på den uimotståelige frityrlukta fra matvogna på hjørnet - gjør deg klar for en solid dose snadderfett rett i årene!

Her finner du den

Pondus - Hat Trick

Hat Trick var bokpublikummets tredje møte med Pondus, og som de to første bøkene var den en enorm suksess. Det rekordstore førsteopplaget gikk tomt allerede få måneder etter utgivelsen høsten 2003. Etter å ha vært utsolgt fra forlaget i 15 år er boka endelig tilgjengelig igjen, komplett og i farger.

Her finner du den

Sabotør

Nyutgivelse av John S. Jamtlis prisbelønte tegneserie om Osvald-gruppa, med nyskrevet forord av historiker Lars Borgersrud.

Her finner du den

Her finner du alle tegneserier på salg