- Oi, denne vet hva den driver med!

Da vi skulle teste Trigger Point Premium massasjepistol, ble det fort tydelig at dette er kraftige saker. Denne går virkelig i dybden, og det merker du!

Vi mener dette er dingsen som er et must nå som det er høst og vi er så å si på normal kontortid igjen. Her finner du massasjepistolen - som nå er satt ned med hele 1240 kroner!

(Testen ble utført i fjor, men er aktuell igjen nå med stive nakker og godt tilbud)

Frigjør spenninger

Massasjepistolen er laget for å løsne opp i spenninger ved å gå i dypere inn i musklene med hele 1600-3000 slag i minuttet. Det var vi spente på om massasjepistolen ville klare, ettersom vi - som mange andre - har fått kjenne på nettopp det med spenninger og stive muskler etter mye hjemmekontor.

Her kan du bestille Trigger Point Premium på tilbud nå.

Det klarte den, med glans! Musklene føltes mykere etter å ha behandlet med pistolen, og den ga umiddelbart en lindrende følelse. Selve massasjepistolen er både stille og kraftig, og du justerer selv styrken ved å velge hvor hardt du presser mot punktene. Dette var enkelt å få til, og vi trengte i grunnen ikke noen instruksjoner. Hastigheten justeres enkelt med de intuitive knappene på displayet.

Massasjepistoler, slik som Trigger Point Premium, har hovedsakelig fire funksjoner:

  • Forebygging av skader
  • Rehabilitering
  • Forbedrer bevegelsesområdet
  • Bryter opp arrvev

Mye av dette har med blod-og oksygensirkulasjonen til musklene å gjøre. God blod- og oksygensirkulasjon er viktig for bevegeligheten, noe som vil føre til både færre skader og at skader rehabiliteres raskere om de først har oppstått.

Ifølge Trigger Point selv ble massasjepistolen laget av kiropraktor Dr. Adams Smith, etter at han hadde pådratt seg skader i en bilulykke og trengte et hjelpemiddel for å lindre smerte og hjelpe rehabiliteringsprosessen. Vi hadde ingen skader å teste på, men rett og slett stive muskler.

Her finner du Trigger Point Premium.

📝Om testen:

Vi har fått tilsendt Trigger Point Premium av Massasjepistoler.no. Selv om vi har kommersielle lenker i denne artikkelen og har fått den tilsendt, anbefaler vi aldri produkter vi ikke kan gå god for.

Massasjepistolen er testet grundig, og vi åpnet esken og kofferten uten å lese noen instruksjoner på forhånd for å blant annet teste hvor intuitivt produktet var. Den ble testet på blant annet en stiv nakke, og på stive rygg- og lårmuskler.

🔍Vår dom:

Massasjepistolen stod til forventningene, og litt til. Det at den både er stillegående og kraftig er et stort pluss, og vi kjente virkelig at musklene ble mer avslappet. Det er mye enklere å gi massasje ettersom du ikke trenger å trykke hardt med hendene (massasjepistolen gjør alt!), og du kan selvsagt også bruke pistolen selv på muskler hvor du kommer til.

Du kan lese enda mer om spesifikasjonene her.

Ingvild (36) går jevnlig til profesjonell massasje også grunnet stivt bekken, og konkluderer med at massasjepistolen er et veldig godt supplement for å sørge for at det ikke stivner ordentlig til mellom behandlinger.

- Det kjennes virkelig ut som massasjepistolen når dypt ned i musklene, og etter vi startet med testingen har jeg generelt følt meg mye mindre stiv.

Også med-tester Jo (35) ble overbevist av massasjepistolen:

- Den fungerer enda bedre enn jeg hadde trodd, og jeg har lenge tenkt på å gå til innkjøp av en massasjepistol.

Vår konklusjon:

  • Lett å bruke
  • Stillegående
  • Går i dybden
  • Mye ekstrautstyr
  • Fint og stilrent design

Her kan du kjøpe massasjepistolen.