Om du er på utkikk etter et hudpleiemerke som ønsker å gi deg fantastiske resultater uten å tømme bankkontoen, så er The Inkey List merket for deg. Produktene er rimelige, og det som gjør de så spesielle er deres tilnærming til ingredienser. De fokuserer på én enkelt ingrediens i hvert produkt, og bruker kun de beste og mest effektive ingrediensene på markedet.

Det superpopulære merket har endelig kommet til Norge, nærmere bestemt Lyko, og her finner du alle produktene

The Inkey List Retinol Serum

Retinol har blitt en ekstremt populær ingrediens i hudpleie. Retinol er faktisk et A-vitamin og er gullstandarden for hudfornyelse og behandling av aldringstegn. Den hjelper til med å behandle fine linjer og jevner ut hudtonen.

Her finner du den

The Inkey List Oat Cleansing Balm

Denne luksuriøse rensen vil skånsomt løse opp sminke, rense huden og gi næring. Ideell også for sensitive hudtyper. Kombinerer beroligende kolloidalt havregryn med ceramider som støtter hudens beskyttende barriere, også formulert med havrekjerneolje.

Her finner du den

The Inkey List Retinol Eye Cream

En øyekrem for natten formulert for å redusere forekomsten av fine linjer og rynker samtidig som den gir ekstra støtte til den mest tandre huden. Vår retinol-øyekrem har blitt formulert med vitamin A-derivater som frigjøres sakte. Disse har vist seg å støtte den naturlig kollagenproduksjonen i huden, samtidig som de er skånsomme nok til å bruke rundt øynene.

Her finner du den

The Inkey List Salicylic Acid Cleanser

Denne lett skummende rensen vil ikke virke uttørkende, den fjerner sminke og smuss, samtidig som den bidrar til å redusere hudormer og kviser. I tillegg til å rense huden effektivt, har denne 2% salisylsyrerensen en tilsatt sinkforbindelse. Sammen bidrar de til oljekontroll, reduserer hudormer og kviser og fremmer en jevnere hudtone.

Her finner du den

Her finner du alle produkter fra The Inkey List